News

Iulia Albu, atac la Oana Zăvoranu: ”Crede că nu te poți simți bine decât dacă ești slabă și frumoasă!”

10.04.2019 | 14:43
Iulia Albu atac la Oana Zavoranu Crede ca nu te poti simti bine decat daca esti slaba si frumoasa

Iulia Albu a comentat aspru un mesaj postat de Oana Zăvoranu pe o rețea de socializare. Cea din urmă a împărtășit cu fanii acesteia un colaj cu fotografii în costum de baie, alături de câteva cuvinte cam aspre despre trecerea anilor peste trupul femeilor și nu numai. “Cine spune că nu este nici o problema că ai pus câteva kg în plus, că a mai apărut un rid, două și este chiar’ok’, ( că deh, bătrănețea e frumoasă și e un proces natural..MY ASS), nu este decât un mare Pinocchio care cu siguranță plânge sub plapumă și ia pastile de depresie…?”, a fost o mică parte din mesajul Oanei Zăvoranu.

Iulia Albu, atac la adresa Oanei Zăvoranu

Mesajul despre frumusețe și trecerea anilor peste corpul femeilor postat de Oana Zăvoranu pe o rețea de socializare a fost aspru criticat de Iulia Albu. “Să te simți bine în propria piele cred că este una dintre cele mai mari realizari și satisfacții…

să poți purta hainele pe care le purtai acum 10-15 ani, să îți vină, să vezi chiar că te prind mai bine pentru că ai evoluat , să simți în sufletul tău că nu ești ridicol sau ‘depășit’, este de asemenea un motiv de mândrie și fericire…?.”

Iulia Albu, atac la adresa mesajului Oanei Zăvoranu
Iulia Albu, atac la adresa mesajului Oanei Zăvoranu

Iulia Albu: “puțină prudența nu strică”

Fosta jurată a afirmat faptul că nu este greșit faptul că nu te poți simți bine în propria piele doar dacă ești slabă și bronzată. “Eu cred că pielea este piele, indiferent de “gabarit”, că doar de aceea se întinde și se comprimă, după necesități. Oricât de mult mi-ar plăcea în general Oana, puțină prudența nu strică. Mie îmi plac și grasele frumoase. Ca de exemplu Rihanna, care este grasă și frumoasă în galben. Mărturisesc sincer că unghiile acestea nu sunt o pasiune pentru mine în această viață dar, dincolo de neoane, brățări roz și multe extensii, o ador pe Riri! Așa grasă și… frumoasă, cum este ea!”