Life

Iulia Albu, comentarii acide la adresa Andei Adam și a soțului artistei: ”Mi se pare că se duc să facă varză murată amândoi”

Iulia Albu a făcut comentarii acide la adresa Andei Adam și a soțului acesteia. Designerul a criticat în termeni aspri ținutele lor.
06.02.2023 | 11:15
Iulia Albu comentarii acide la adresa Andei Adam si a sotului artistei Mi se pare ca se duc sa faca varza murata amandoi
Iulia Albu a criticat ținutele celor doi soți. Sursa foto: facebook, captură video youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu nu ezită o clipă în a taxa dur vedetele atunci când vine vorba de ținuta lor. Anda Adam și soțul ei au intrat de curând în analiza designerului, iar impresiile nu au fost unele bune.

Iulia Albu i-a taxat dur pe Anda Adam și soțul ei. Ce a spus despre ținutele acestora

Iulia Albu a fost extrem de critică față de apariția celor doi soți la lansarea unui film, care s-au asortat cu niște șepci. Acestea, însă, nu au fost deloc pe placul creatoarei de modă.

ADVERTISEMENT

De altfel, nici încălțămintea nu a impresionat-o pe Iulia Albu. După o analiză amănunțită, ea a ajuns la concluzia că Anda Adam și soțul său ”s-au dus să facă varză murată sau să bată untul”.

”Încălțămintea pe mine mă aruncă cu totul într-o altă zonă. Mi se pare că se duc să facă varză murată amândoi sau să bată untul.

ADVERTISEMENT

De ce ai purta șapcă la o premieră de film? Trebuie să dea capul pe spate ca să vadă în față.”, a declarat designerul, în emisiunea Poliția Modei.

Cum a criticat-o Iulia Albu pe Denise Rifai

În urmă cu câteva săptămâni, prin fața ochilor Iuliei Albu nu a trecut neobservată nici îndrăgita prezentatoare de la Kanal D, Denise Rifai. Creatoarea de modă s-a legat de pantofii pe care îi purta jurnalista, la un eveniment.

ADVERTISEMENT

”Ar trebui, în primul rând, să învățăm să ne cumpărăm pantofi mărimea corectă. Nu ar trebui să rămână spațiu. Se pune ca o tălpică în față (…) branț se numește. Și atunci piciorul nu se mai duce atât de în față și se așază unde trebuie.

Nu sunt neapărat pentru tocuri pe mochetă sau pe iarbă, și da, e adevărat că nu poți ști niciodată ce este pe jos la un eveniment”, a declarat Iulia Albu, în aceeași emisiune menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri români. Nu este prima oară când critică vestimentația vedetelor. În trecut, avea rubrica ”WOW sau BAU”, în emisiunea ”Wowbiz”, de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT