Life

Iulia Albu, concurentă în noul sezon Asia Express? Cu cine ar vrea să facă echipă

Fanii ar putea să o vadă pe Iulia Albu în calitate de concurentă în noul sezon Asia Express. Vedeta a dezvăluit și cu cine ar vrea să facă echipă în emisiunea de la Antena 1.
11.11.2021 | 12:38
Iulia Albu concurenta in noul sezon Asia Express Cu cine ar vrea sa faca echipa
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a fost invitată la Asia Express, iar acum se gândește să meargă în competiție în sezonul viitor. Vedetei i-ar plăcea să facă echipă cu tatăl ei, însă nu știe dacă ar putea face față probelor.

Iulia Albu, concurentă în noul sezon Asia Express? Ce a declarat designerul

Iulia Albu a fost invitatul-surpriză de la Asia Express pentru a-i pune pe ceilalți concurenți în dificultate. Designerului i-a plăcut experiența reality show-ului, dar ar vrea să meargă și în calitate de concurent.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta se gândește să-l ia pe tatăl ei cu ea. Cei doi seamănă foarte mult și crede că s-ar descurca împreună, tatăl ei fiind un bărbat puternic.

Iulia Albu nu știe dacă este complet pregătită de o astfel de competiție, dar nu exclude posibilitatea de a concura în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul, trebuie să mă gândesc, oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde.

Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol.

Cum ar fi să mă duc cu tata, tata e un viking, e foarte puternic, e înalt. Cum ar fi să mă duc. Cred că mă distruge psihic, semăn mult cu el, a declarat Iulia Albu la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu, invitată la Asia Express

În ultima etapă din Georgia, concurenții Asia Express au avut parte de o surpriză de proporții. Iulia Albu a fost mai întâi jurat într-o probă, apoi i-a însoțit pe Cosmin și Eliza Natanticu pe traseu. Cei doi au ajuns ultimii la probă și au fosst nevoiți să accepte încă un coechipier.

Criticul de modă i-a ajutat foarte mult pe cei doi să se califice la Jocul pentru Amuletă. Din păcate, Natanticii nu au fost suficient de rapizi și au pierdut jocul.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a făcut autostopul ș a avut noroc, dar lucrurile nu au stat la fel atunci când a venit vorba de cazare. Vedeta nu a vrut să-i roage pe localnici să o găzduiască peste noapte.

Atunci când o localnică s-a oferit să-i găzduiască pe Iulia Albu și pe soții Natanticu, designerul nu a vrut să accepte don cauza condițiilor insalubre din locuința respectivă.

„Eu nu vreau să cerșesc! Este înjositor! Nu vreau să fac asta și nu înțeleg de ce Eliza face asta, plus că nu are succes, ceea ce face ea nu funcționează.

Nu puteam să dormim chiar în orice condiții. Mai bine dorm în aer liber decât să dorm undeva unde este insalubru. Așa ceva nu se poate.

Este foarte riscant, suntem într-o țară străină, Dumnezeu știe ce se poate întâmpla”, a spus Iulia Albu la Antena 1.

ADVERTISEMENT