Life

Iulia Albu, creatoarea celor mai scumpe măști de protecție. Reacția internauților: „Prostia e nemuritoare”

22.05.2020 | 11:07
Iulia Albu creatoarea celor mai scumpe masti de protectie Reactia internautilor Prostia e nemuritoare
ADVERTISEMENT

Iulia Albu este cunoscută pentru extravaganțele sale în materie de modă, dar și pentru hainele pe care le creează. De data aceasta designerul român a surprins pe toată lumea cu noua sa colecție, axându-se pe măștile de protecție necesare în pandemie.

Cât costă o mască de protecție creată de Iulia Albu

Frumoasa creatoare de modă a văzut potențialul măștilor de protecție și s-a pus serios pe treabă. Iulia Albu a creat modele unicat de măști de protecție din bumbac dublu stratificat, reutilizabile, cusute manual și mai ales, foarte ușor de întreținut.

ADVERTISEMENT

Modelele create de cunoscutul designer în colecția numită „La Masque” pot fi achiziționate de pe site-ul Iuliei Albu, însă prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. Pentru cei pretențioși și pasionați de modă masca de protecție creată de blondină se vinde cu prețuri între 50 și 250 de lei.

Cum a ajuns Iulia Albu să lucreze manual măști de protecție

Fosta soție a cunoscutului designer de încălțăminte Mihai Albu a declarat la un post de televiziune că a început să creeze măști după ce mai mulți clienți au solicitat acest lucru. Iulia Albu este de părere că masca de protecție este accesoriul care nu va lipsi în următoarea perioadă, de aceea masca trebuie să fie în ton cu ținuta.

ADVERTISEMENT

„Viața noastră s-a schimbat radical  și, cu siguranță, schimbările nu se vor opri aici! Îmi este extrem de clar că masca va deveni noul accesoriu «it», nu al sezonului, ci al perioadei următoare.

Decizia a venit  ca urmare a solicitărilor clienților, dar și pentru că, realist vorbind, va deveni imposibil să îți compui o ținută în componența căreia să nu intre acest item”, a spus Iulia pentru protvplus.ro.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat fanii în privința măștilor create de Iulia Albu

Vedeta și-a propus ca în fiecare săptămână să scoată la vânzare noi modele de măști, unicat. Iulia Albu are în plan să creeze nu mai puțin de 50 de modele care să se integreze perfect în ținutele doamnelor pasionate de modă.

Internauții însă nu au fost încântați de măștile propuse de Iulia Albu, foarte mulți oameni criticând aceste accesorii precizând că „prostia e nemuritoare”.

ADVERTISEMENT

„Cine își înfige un măturoi în creștetul capului și umblă pe la evenimente cu găină sub braț poate sa poarte și o asemenea mască!”, „Nici în glumă n-ar trebui să încurajezi mascarada asta. Mai ales pentru 50 de lei”. 

„Seamănă mai mult a pampers pentru găini”, „Masca e prea rococo”, „Sper că e o glumă”, „Prostia e nemuritoare”, sunt doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online.

De ce Iulia Albu poartă întotdeauna două măști de protecție

Iulia Albu a putut fi observată la ultimele apariții TV purtând două măști de protecție, vedeta mărturisind totodată care este motivul pentru care a luat această decizie neașteptată.

„Nu pot sublinia îndeajuns cât de important este purtăm mască. Acesta este motivul pentru care am decis pentru toate aparițiile mele tv din această perioadă  port mereu două. O mască pentru protecție și una pentru show.

Masca decupată, destinată exclusiv aparițiilor televizate, este extrem de încărcată ca simbolistică. Pe de o parte, ea reprezintă dreptul de a avea o voce într-un context al cenzurii sociale, pe de alta o asumare a unui context politico-social și lupta împotriva lui.

Nu. Masca găurită Nu este pentru protecție. Purtați mască de protecție pentru a proteja”, este mesajul postat de Iulia Albu pe pagina sa de Instagram. 

ADVERTISEMENT
Tags: