ADVERTISEMENT
Life

Iulia Albu dă de pământ cu vedetele de pe Instagram care promovează produse cosmetice non-stop. Cum poți depista un fake influencer

Autor: Dan Suta | 26.08.2020 | 14:31
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele de pe Instagram care promovează produse cosmetice non-stop. Cum poți depista un fake influencer
Iulia Albu le taxează pe influencerițele din România. Sursa foto: Instagram

Iulia Albu a pornit un adevărat război împotriva fetelor și doamnelor cunoscute care promovează tot felul de creme și tratamente pentru problemele cosmetice cu care se confruntă majoritatea femeilor.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu șterge pe jos cu influencerițele de pe Instagram

Designer-ul de bijuterii și criticul de modă care apare în fiecare marți în emisiunea „La Măruță” a vorbit pe pagina ei de Instagram despre influencerițele care mint publicul și susține că doar un medic dermatolog poate face recomandări pentru diferite probleme ale tenului.

Totodată, fosta nevastă a creatorului de pantofi Mihai Albu, căruia îi poartă numele, le-a spus urmăritorilor ei și cum pot depista vedetele care fentează piața, cele care promovează orice pentru bani și nici măcar nu folosesc acele produse.

ADVERTISEMENT

„În ceea ce privește colaborările plătite pe care le am, eu nu aș face asemenea parteneriate dacă nu aș folosi acele produse sau dacă nu aș crede în ele”, a declarat Iulia.

Comentariu critic și la adresa ”experților” în beauty

„E un lucru pe care toată lumea îl spune, dar voi puteți verifica prin următorul calcul foarte simplu: cam câte postări despre creme postează un influencer? Cam câte creme diferite de la branduri diferite recomandă pentru același lucru?”, este sfatul dat de Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Cât despre persoanele care oferă sfaturi de frumusețe, Iulia e la fel de tranșantă: „O persoană care nu este doctor dermatolog sau chirurg estetician nu poate să spună prea multe lucruri în acest domeniu”.

Nu este prima oară când Iulia se leagă de vedetele care falsează în mediul online. Designerul este recunoscut pentru aciditatea ei, pentru felul în care spune lucrurilor pe nume, mai ales după ce a participat ca jurată în show-ul Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

În emisiunea de la Kanal D, Iulia a fost multă vreme singura jurată care descoperea concurentele care nu se îmbrăcau singure și erau ajutate de stiliști, încălcând cumva regulamentul concursului, multe din acele fete devenite astăzi mari influencerițe pe rețelele de socializare.

iulia albu
Iulia Albu postează des filmulețe cu sfaturi și opinii pe Instagram
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!