Life

Iulia Albu, declarație controversată despre Cristi și Mihaela Borcea. Replica dură a lui Mihai Albu

Iulia Albu a făcut o mărturie șocantă despre Cristi și Mihaela Borcea, cei care i-au fost nași de cununie la nunta cu designerul de pantofi Mihai Albu, care la rândul său a venit cu o replică dură la adresa fostei partenere de viață.
09.06.2021 | 19:23
Iulia Albu declaratie controversata despre Cristi si Mihaela Borcea Replica dura a lui Mihai Albu
Iulia Albu, declarație controversată despre Cristi și Mihaela Borcea. Replica dură a lui Mihai Albu. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă a dezvăluit că nu mai păstrează legătura cu celebrul cuplu, legăturile destrămându-se în urmă cu ceva vreme. Stilista susține că nu a mai vorbit de mult cu familia omului de afaceri, deși ei sunt și nașii fetiței sale, Mikaela.

Vedeta a ținut să mai adauge, în cadrul unei emisiuni TV, că ruptura nu s-a produs în cei mai buni termeni, în ciuda faptului că fostul finanțator de la Dinamo, Cristi Borcea, și prima sa soție, Mihaela, sunt prieteni vechi de-ai părinților ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Iulia Albu spune că afaceristul ar fi încercat să-i intre în grații în perioada în care era soția lui Mihai Albu. Designerul nu ar fi acceptat relația amoroasă cu soțul Valentinei Pelinel pentru că este atrasă de alt tip de bărbați.

Iulia Albu scandal cu nașii de cununie Cristi și Mihaela Borcea? Cum a reacționat Mihai Albu

„Să știi că nu am mai vorbit de foarte mult timp. La un moment dat ne-am certat foarte mult. Într-adevăr, a existat ceva acolo, dar nu vreau să intru în detalii, pentru că nu îmi place.

ADVERTISEMENT

Au fost niște lucruri care în mod cert s-au întâmplat. Mie îmi place alt tip de bărbați, culți, eleganți”, a spus criticul de modă în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit cancan.ro.

Dezvăluirea neașteptată făcută de Iulia Albu nu a fost trecută cu vederea de fostul partener de viață, care a venit cu o replică dură. Mihai Albu a oferit câteva detalii importante pentru a se înțelege cum stau lucrurile în realitate între cele două familii.

ADVERTISEMENT

„În anul 2013 am fost cununați de cuplul Mihaela și Cristian Borcea, prieteni buni de-ai mei și de-ai foștilor mei socri, eveniment în care nașii s-au comportat impecabil din toate punctele de vedere.

La șase ani de la căsătorie i-am solicitat din nou, de data aceasta că nași de botez ai fetiței noastre Mikaela Ioana. Și de această dată implicarea nașilor a fost totală, în deplină armonie și înțelegere”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mihai Albu, atac dur la adresa fostei sale soții, în legătură cu familia Borcea

Designerul de pantofi are numai cuvinte de laudă la adresa părinților spirituali, implicarea, armonia și înțelegerea fiind aspectele care i-au definit pe soții Borcea. În plus, Mihai Albu le-a mulțumit acestora, reușind să păstreze legătura cu ambii.

Vedeta nu dorește sub nicio formă să le fie pătată imaginea foștilor săi nași de cununie, mărturisind că nu a existat niciun conflict între ei. Totodată, creatorul spune că nu a fost nicio apropiere între Cristi Borcea și fosta sa soție, Iulia Albu.

„Să fi existat vreun conflict vreodată… eu nu știu de așa ceva, cu siguranță nu în timpul căsniciei mele cu fosta doamna Albu. Nu sunt de acord să fie «murdărită» imaginea nașilor noștri!

Probabil e «cool» astăzi să zici că s-a dat Borcea la fină și l-ar fi refuzat și că ar mai fi fost și certuri… Mihaela și Cristian, NAȘILOR, vă rog din suflet să o iertați, că nu știe ce face!”, a completat Mihai Albu.

ADVERTISEMENT