Life

Iulia Albu, declarații neașteptate despre Dana Budeanu și Oana Zăvoranu. Pe care dintre ele o iubește

Iulia Albu a făcut câteva declarații neașteptate despre Dana Budeanu și Oana Zăvoranu și a spus că pe una dintre cele două o iubește.
20.06.2021 | 22:30
Iulia Albu declaratii neasteptate despre Dana Budeanu si Oana Zavoranu Pe care dintre ele o iubeste
Iulia Albu a vorbit despre Dana Budeanu și Oana Zăvoranu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Albu i-a lămurit pe oameni! A spus ce crede sincer despre Dana Budeanu și Oana Zăvoranu, două dintre cele mai urmărite vedete de pe Youtube-ul românesc, dacă nu chiar în top 3.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, fosta jurată de la Bravo, ai stil a spus ce crede cu adevărat despre cele două femei.

ADVERTISEMENT

Iulia a spus că ea le vede pe cele două ca pe foarte bune comediante. A declarat că ar fi foarte bune la stand-up comedy și chiar ar cumpăra bilet să le vadă dacă s-ar apuca serios de asta.

Iulia Albu o apreciază pe Dana Budeanu și o iubește pe Oana Zăvoranu

La un moment dat în cadrul interviului lui Măruță, acesta a sunat-o pe Oana Zăvoranu. Podcastul a fost înregistrat pe 16 iunie, chiar de ziua Oanei.

ADVERTISEMENT

Iulia i-a spus lui Măruță să o incite puțin pe Oana. I-a cerut să-i zică faptul că i-a adresat câteva critici și la final să afle că totul a fost o farsă.

Oricât a încercat prezentatorul de televiziune să bage fitile, la cererea Iuliei, nu a reușit. Oana a spus că o iubește pe Iulia și nu are cum să se supere pe ea orice ar spune despre ea.

ADVERTISEMENT

Același lucru l-a spus, culmea, și Iulia despre Oana înainte ca actrița să răspundă la telefon.

Fosta nevastă a lui Mihai Albu a spus că o apreciază pe Dana Budeanu pentru ceea ce face, chiar dacă nu este neapărat stilul ei.

ADVERTISEMENT

„Nu trebuie să judeci oameni după standardele tale. Ea face o treabă bună. Dacă o prefer pe Dana sau pe Oana Zăvoranu, mie îmi place Oana.

A venit cu niște chestii înfipte în nas, cu ceva legat de cap. Avea niște chiloți… (n.r.: despre una din aparițiile Zăvorancei în platoul Wowbiz, unde era și Iulia Albu) O iubesc pe Oana.

Nu sunt de acord cu body-shaming-ul pe care îl fac amândouă, dar pe Oana o iubesc. Ele fac stand-up comedy amândouă”, este părerea sinceră a Iuliei Albu despre cele două vedete.

Andreea Bălan nu a vrut să stea de vorbă cu fashionista

Cătălin a sunat-o la un moment dat și pe Andreea Bălan, una din cântărețele criticate de Iulia pentru felul în care se îmbracă. Artista a spus că nu are ce vorbi cu ea și a acuzat-o că vrea să își facă imagine pe cârca ei.

Fashionista a declarat că are suficientă imagine și nu are nevoie de Andreea Bălan pentru a ieși în evidență.

 

ADVERTISEMENT