Cele mai citite

Iulia Albu despre tinereţea ei: „Eram slabă, tunsă băieţeşte, aveam coşuri …”

Iulia Albu, jurata fashion show-ului „Bravo, ai stil!”, a vorbit public despre adolescenţa sa marcată de momente neplăcute.
05.03.2018 | 19:17
Iulia Albu despre tinereţea ei: „Eram slabă, tunsă băieţeşte, aveam coşuri ...

Iulia Albu şi-a arătat şi latura sensibilă într-o discuţie deschisă, de suflet, cu câteva zeci de adolescenţi. Vedeta i-a întrebat pe tineri dacă au fost vreodată agresaţi verbal sau ironizaţi de colegii lor, iar câţiva dintre ei au mers lângă ea şi au povestit câteva întâmplări de acest fel prin care au trecut. Ca să-i încurajeze, Iulia Albu a vorbit despre partea neplăcută a adolescenţei ei.

Cel mai de temut critic de modă a povestit că a fost luată peste picior că era prea slabă şi le-a dezvăluit liceenilor că în perioada adolescenţei nu era femeia foarte frumoasă de astăzi.

„Eram slabă, tunsă băieţeşte, aveam coşuri şi purtam numai pantofi sport”, a spus Iulia.Vedeta  le-a sfătuit pe fete să nu poarte tocuri, să nu se vopsească şi să nu-şi pună silicoane.

Iulia Albu i-a cucerit pe tineri. La finalul evenimentului, ei s-au pozat cu Iulia, i-au cerut autografe şi au mai rugat-o, în privat, să le dea câteva sfaturi vestimentare.

Sursă: www.wowbiz.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri