Life

 Iulia Albu, dezvăluiri despre noul său proiect. “Eu zic da oricărei provocări”

Iulia Albu a vorbit despre noua sa emisiune de la Antena Stars. În curând vor începe filmările.
16.07.2021 | 08:54
Iulia Albu dezvaluiri despre noul sau proiect Eu zic da oricarei provocari
ADVERTISEMENT

Iulia Albu va avea propriul reality show, I.A. cu stil. Acesta va fi difuzat de postul Antena Stars. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, aceasta a vorbit despre nouă său proiect.

Criticul de modă a plecat în această vară de la PRO TV, după o colaborare de 4 ani.

Iulia Albu, dezvăluiri despre noul său proiect. “Eu zic da oricărei provocări”

Iulia Albu a acceptat o nouă provocare după ce a plecat de la PRO TV. Aceasta va fi gazda unui reality show, I.A. cu stil. Oricine poate participa la această emisiune. Criticul de modă îi va ajuta pe cei care doresc să arate fabulos la cele mai importante evenimente din viața lor. Aceasta se va ocupa de toate detaliile.

ADVERTISEMENT

Cei care doresc să participe trebuie să trimită un mesaj pe contul de socializare al Iuliei Albu, în care să-i prezinte povestea. Vedeta va alege cele mai interesante povești.

“Să spui o poveste bună despre tine, să mă fascinezi, după care eu să te aleg pe tine și să aduc glamour în viața ta, să îți schimb viața.

ADVERTISEMENT

Eu zic da oricărei provocări. Trebuie să mă ascultați pe mine, că eu știu cel mai bine, este proiectul meu și al echipei mele de aici de la Antena Stars.

Este vorba despre proiectul I.A cu stil, știți voi, I.A vine de la numele meu, mi s-a părut tare amuzant, e o idee foarte tare”, a povestit Iulia Albu, în exclusivitate, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Filmările pentru noul reality show vor începe cât de curând, iar primul episod se va difuza în luna septembrie.

Iulia Albu a renunțat la colaborarea cu PRO TV

În luna iunie, Iulia Albu a anunțat că nu va mai colabora cu PRO TV. Se pare că aceasta își dorea de mult să aibă o emisiune proprie, așa că a acceptat propunerea celor din trustul INTACT.

ADVERTISEMENT

“A venit momentul să deschidem împreună un nou capitol. Mulțumesc PRO TV și întregii echipe La Măruță pentru patru ani frumoși.

Sunt mândră că ‘Marțea Neagră cu Iulia Albu’, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 și-a făcut debutul pe TV începând cu 2018 și nu oriunde, ci la PRO TV.

Vă mulțumesc vouă, celor ce mă urmăriți, și datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmează?”, este mesajul pe care Iulia Albu l-a scris pe contul ei de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: