Life

Iulia Albu, dură cu Maria Constantin: ”Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese”

Criticul de modă Iulia Albu a fost extrem de dură cu Maria Constantin, cântăreața fiind făcută praf, la televizor, pentru ultimele sale apariții publice.
23.07.2022 | 21:45
Iulia Albu dura cu Maria Constantin Are ceva de picolita Adica o vad la mese
Iulia Albu a făcut-o praf pe Maria Constantin / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu este, ca de fiecare dată, extrem de critică când vine vorba de aparițiile diverselor doamne și domnișoare mai mult sau mai puțin celebre din showbiz-ul românesc. Iar cea mai recentă divă făcută praf de criticul de modă este Maria Constantin, cântăreața fiind atacată pe tema ținutei alese și a felului în care a exagerat cu statul la solar.

Iulia Albu a făcut-o praf pe Maria Constantin: ”Pielea rotisată de-a dreptul”

În cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars, Poliția Modei, Iulia Albu nu s-a ferit să o facă praf pe cântăreața de muzică populară și de petrecere Maria Constantin. Iar în criticile care au vizat-o pe artistă, stilista a amintit atât felul în care arată cântăreața, cât și ținuta aleasă sau bijuteriile purtate.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, parcă pentru a o descrie mai bine, Iulia Albu s-a folosit de metafore nu tocmai onorante pentru Maria Constantin, una dintre vedetele care, cel puțin pe conturile de socializare, este foarte atentă la felul în care arată.

”Are ceva de picoliță. Adică o văd la mese. Topul acela e ceva ce ar fi purtat Briteney Spears acum 20 de ani. (…) Cerceii aceia lungi și degeaba, pielea rotisată de-a dreptul …. Mersul la solar nu trebuie… voi nu trebuie să vă duceți la solar să vă schimbați culoarea de tot.

ADVERTISEMENT

Trebuie să arătați la final puțin atinse de soare. (…) Se numește tanorexie, nu e cazul ei, dar în momentul în care nu te mai poți opri din solar se numete tanorexie”, a spus Iulia Albu, la emisiunea Poliția Modei de la Antena Stars, citată de Spynews.

Maria Constantin, criticată și de Anca Serea

Maria Constantin a fost criticată pentru ținuta pe care a folosit-o și de Anca Serea. Prezentatoarea Tv, invitată în show-ul Iuliei Albu, a ținut să precizeze că, din punctul ei de vedere, cântăreața nu a ales o ținută potrivită pentru a impresiona cu senzualitatea de care e atât de mândră.

ADVERTISEMENT

„Mie mi se pare un pic deplasat faptul că și-a pus pe un bust atât de generos acel top care este un pic agresiv la retină. Dânsa e o domnișoară sexy, probabil că asta vrea să pună în evidență”, a spus și Anca Serea conform sursei citate.

Maria Constantin e foarte atentă la cum arată

Cântăreața Maria Constantin a dat dovadă, de-a lungul timpului, că este foarte atentă la felul în care arată. Din acest motiv, de altfel, artista din lumea muzicii de petrecere nu face un secret că apelează, cât de des poate, la tot felul de ritualuri de frumusețe și proceduri de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Conform propriilor declarații, Maria Constantin este foarte atentă la ce mănâncă și merge adeseori la sală, dar apelează și la procedee moderne care să o scape de inestetica celulită sau colăceii abdominali.

De asemenea, Maria Constantin a apelat în repetate rânduri și la serviciile medicilor esteticieni, fie că a fost vorba de o operație de implanturi de silicon, fie că este vorba de proceduri minim invazive de înfrumusețare precum injectarea de acid hialuronic.

În altă ordine de idei, Maria Constantin este, probabil, imună la critici, fericirea ei fiind să petreacă timpul alături de Robert Stoica, bărbatul pe care îl iubește și căruia vrea să îi dăruiască un copil, al doilea al cântăreței.

ADVERTISEMENT