Life

Iulia Albu, gata de o nouă operație estetică? Stilista a spus totul despre ea

31.01.2021 | 13:57
Iulia Albu gata de o noua operatie estetica Stilista a spus totul despre ea
Iulia Albu, gata de o nouă operație estetică? Stilista a spus totul despre ea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a dezvăluit că este gata de o nouă operație estetică, mărturisind cu această ocazie care sunt intervențiile pe care le-a bifat de-a lungul anilor. Stilista susține că nu simte nevoia unor operații care să-i „înghețe” trăsăturile fizice. 

Vedeta de televiziune este foarte mulțumită de felul în care arată, singurul său dezavantaj fiind gleznele groase pe care de altfel le-a subțiat în urmă cu câțiva ani. Domnița de Alba este pe punctul de a repeta din nou procedura, cu moderație spune ea.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a designerului de pantofi Mihai Albu a ținut să mai adauge că buzele și bustul său sunt naturale, dovadă că nu simte nevoia să se transforme într-o „păpușă de plastic”. Iulia Albu consideră că orice operație estetică se face cu maximă cumpătare.

Iulia Albu, dispusă să facă o nouă operație estetică. Ce vrea să-și facă blondina

„Care este trăsătura ta fizica preferată? Sunt Iulia Albu și buzele mele sunt naturale. Nu am implanturi mamare, rinoplastii și nu simt nevoia să «îmi îngheț» trăsăturile și să mă transform într-o păpușică din plastic. 

ADVERTISEMENT

Moderația este TOTUL. Îmi ADOR nasul ușor acvilin. Da, am avut o intervenție la nivelul gleznelor, pe care, cel mai probabil o voi repeta. Tot cu moderație”, a scris Iulia Albu pe pagina de Facebook.

Frumoasa stilistă se simte foarte bine în propria piele, de aceea nici nu a recurs la prea multe operații estetice de-a lungul anilor. Vedeta și-a subțiat gleznele în urmă cu câțiva ani pentru că le avea prea groase.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit, mi-am făcut-o și asta e! Mi-am făcut o intervenție de body sculpting la nivelul gleznelor”, spunea blondina pentru Știrile Kanal D la momentul respectiv, operația estetică ținând-o departe de tocuri pentru circa 2 luni.

Tot pe rețelele de socializare vedeta a mărturisit care este motivul pentru care are părul lung. Stilista a dezvăluit că în timpul copilăriei părinții o tundeau mereu scurt și semăna mai degrabă cu un băiat, dovadă că în prezent se bucură de plete frumoase și bălaie.

ADVERTISEMENT

„Răzbunarea supremă pentru că mai toată copilăria am fost tunsă scurt este faptul că acum am parul lung. Și nici nu mai arat ca un băiețel 😂”, scria Iulia Albu pe Instagram în urmă cu câteva zile, în dreptul unei imagini de când era mică.

ADVERTISEMENT
Tags: