Life

Iulia Albu i-a impus fiice sale, Mikaela, reguli stricte. Ce nu are voie să facă adolescenta: ”Sunt o mamă responsabilă”

Iulia Albu este o mamă cât se poate de responsabilă. Acesta este și motivul pentru care i-a impus fiicei sale, Mikaela, reguli destul de stricte.
09.11.2022 | 11:57
Iulia Albu ia impus fiice sale Mikaela reguli stricte Ce nu are voie sa faca adolescenta Sunt o mama responsabila
Iulia Albu i-a impus fiicei sale, Mikaela, reguli cât se poate de stricte. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și Mikaela au o relație cât se poate de specială. Asta nu înseamnă însă că vedeta nu știe când să impună și anumite limite.

Iulia Albu i-a impus fiicei sale reguli extrem de stricte

Recent, Iulia Albu a vorbit despre regulile pe care i le-a impus fetei sale, în materie de social media, dar și de aspectul ei fizic.

ADVERTISEMENT

Pe când avea 11 ani, Iulia Albu i-a făcut Mikaelei cont de Instagram, însă ulterior acesta a dispărut, vârsta legală fiind de 13 ani.

Acum însă, Mikaela are din nou cont de Instagram și are și vârsta potrivită. Cu toate astea, Iulia Albu este destul de atentă la detalii.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu o lasă pe fiica ei să posteze pe Instagram, ci postează ea pentru Mikaela. Explicația vedetei este una cât se parte de simplă.

Deși recunoaște că fiica ei este destul de matură, Iulia Albu se teme de ce poate vedea aceasta pe Instagram sau pe TikTok, drept urmare, preferă să o protejeze chiar de acum.

ADVERTISEMENT

”Nu o las să posteze. Sunt o mamă responsabilă, postez eu pentru ea. Nu vezi ce tâmpenii sunt pe Instagram? Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?”, a declarat Iulia Albu, pentru ego.ro, explicând deci că fiica ei nu are acces nelimitat la propriul său cont de socializare.

Motivul pentru care Mikaela nu are voie să se machieze

Iar regulile impuse de celebrul designer nu se opresc aici. Pentru că recent, Mikaela a apărut într-o fotografia machiată, mulți s-au întrebat dacă și în viața de zi cu zi, fiica Iuliei Albu apelează la astfel de produse.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu însă are și aici reguli stricte. Vedeta nu o lasă pe Mikaela să se machieze, iar acel moment a fost unul special, adolescenta fiind machiată de un profesionist.

Până nu împlinește 14 ani, spune vedeta, Mikaela nu are voie să se machieze, pentru că este încă un copil.

”Este machiată de un make-up artist și nu vreau să o învăț încă pentru că eu vreau să mă mint în continuare că este un copil. Până nu va face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc”, a mai povestit Iulia Albu, pentru sursa citată.

În ciuda regulilor impuse însă, cele două se înțeleg de minune. De asemenea,  Mikaela are o relație specială și cu iubitul mamei sale, după cum povestea la un moment dat designerul.

ADVERTISEMENT
Tags: