Life

Iulia Albu i-a spus fiicei sale, Mikaela, că Mihai are coronavirus. Acuzații uluitoare făcute de designer

14.05.2020 | 08:04
Iulia Albu ia spus fiicei sale Mikaela ca Mihai are coronavirus Acuzatii uluitoare facute de designer
ADVERTISEMENT

Iulia Albu ar fi mințit-o pe fiica ei, Mikaela, că tatăl ei, Mihai, ar fi infectat cu noul coronavirus cu scopul de a împiedica o întâlnire între cei doi.

Iulia Albu și Mihai, conflict reizbucnit în plină pandemie

De mai bine de două luni, Mihai s-a plâns că Iulia nu l-a lăsat să petreacă timp cu fetița lui, iar creatorul de modă vine acum cu noi dezvăluiri incredibile în telenovela momentului.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu s-au mai certat în public de câțiva ani și dădeau semne că au îngropat securea războiului, fiecare văzându-și de viața lui.

Iulia s-a cuplat între timp cu un străin și și-a refăcut viața, iar Mihai și-a văzut, aparent, de creațiile sale. Conflictul a reizbucnit în plină pandemie de coronavirus între cei doi din cauza faptului că faimosul creator de pantofi nu a putut să își vadă fetița.

ADVERTISEMENT

A putut să o țină în brațe după două luni, dar după ce a făcut scandal în public denunțând comportamentul fostei sale soții.

„I-a spus copilului că sunt infectat”

Mihai Albu a declarat pentru cancan.ro că dacă se va mai întâmpla ca Iulia să nu îl lase să își vadă fata nu va mai sta pe gânduri și va chema poliția, căci îi fură un drept fără să fie în măsură să facă asta.

ADVERTISEMENT

Creatorul de pantofi susține că fosta lui nevastă nu are niciun motiv să se poarte așa cu el, mai ales că este la zi cu pensia alimentară și a dat dovadă de respect în relația cu Iulia după divorțul săvârșit în urmă cu mai mulți ani.

Ba mai mult, o acuză pe vedeta PRO TV că i-ar fi zis fetiței sale că nu își poate vedea tatăl pentru că ar fi infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

„I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri. Nu era nimeni acolo”, a mărturisit Mihai Albu.

 

ADVERTISEMENT