Life

Iulia Albu, imagine inedită cu sora sa. Cum arată Karin și ce reacții a stârnit în online

Iulia Albu este extrem de discretă când vine vorba de viața personală, dovadă că foarte puțină lume știe că are o soră. Criticul de modă nu vorbește prea des despre familia sa, dar recent a scos la iveală o poză.
02.07.2021 | 08:31
Iulia Albu imagine inedita cu sora sa Cum arata Karin si ce reactii a starnit in online
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Mihai Albu a distribuit o imagine inedită cu sora sa, Karin Vochița. Internauții au observat că pe cele două le leagă aceeași frumusețe naturală. Este blondă, are ochi deschiși la culoare și un chip angelic.

Karin nu se expune pe rețelele de socializare și nici nu este foarte activă, semn că sora vedetei nu se bucură de aceeași notorietate. Ea stă departe de lumina reflectoarelor și apare rar în imaginile de familie.

ADVERTISEMENT

Sora Iuliei Albu are 36 de ani și a absolvit Academia de Studii Economice, motiv pentru care activează într-un domeniu complet diferit față de cel al criticului de modă.

Iulia Albu dă din casă. Vedeta a publicat o poză unică cu sora sa, Karin

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil” ține cont de dorința lui Karin de a avea o viață discretă, departe de ochii curioșilor, însă acum a scos la iveală o imagine unică, la insistențele fanilor.

ADVERTISEMENT

„Doamnelor și domnilor, la cererea publicului astăzi postez o fotografie rară cu superba mea surioară”, a scris designerul în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Economist de meserie, sora Iuliei Albu i-a impresionat pe fanii designerului, asta pentru că a primit numeroase comentarii și aprecieri.

ADVERTISEMENT

„Superbă”, „Frumoasă sora ta Iulia, să vă bucurați că vă aveți!”, „Gena a fost darnică cu voi”, „Frumoase surori, să fiți fericite!” sau „Frumoasă ca și tine”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Karin Vochița, sora Iuliei Albu
Karin Vochița, sora Iuliei Albu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Iulia Albu, mândră de sora sa, Karin. Au trăsături superbe

Cele două seamănă ca două picături de apă, relația dintre ele fiind una foarte frumoasă despre care a vorbit și Mikaela, fiica Iuliei Albu, care a mărturisit că îi simte lipsa mătușii sale.

ADVERTISEMENT

„Cu Karin, sora lui mami, înainte de pandemie. ❤️ Îmi lipsești”, scria la un moment dat Mikaela, fiica Iuliei Albu, în mediul virtual.

Karin Vochița nu a trecut cu vederea postarea făcută de nepoata sa și i-a răspuns numaidecât. Frumoasa blondină a mărturisit că simte dorul Mikaelei, semn că cele două au o legătură foarte frumoasă.

„Și tu îmi lipsești mie ❤️”, a declarat sora Iuliei Albu în mediul virtual, la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT