Life

Iulia Albu, în papuci de casă la filmările de la iUmor. Cum a reacționat Delia 

Iulia Albu este al patrulea jurat de la iUmor, din ediția de duminică, 1 mai 2022. Criticul de modă și-a făcut o intrare spectaculoasă, Delia remarcându-i încălțămintea.
01.05.2022 | 19:47
Iulia Albu in papuci de casa la filmarile de la iUmor Cum a reactionat Delia
Iulia Albu, al patrulea jurat de la iUmor. Blondina a apărut în papuci de casă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Designerul a apărut la filmările de la Antena 1 în papuci de casă, care au fost în contrast complet cu rochia lungă, cu paiete și prețioasă. Frumoasa blondină a ales o ținută care i-a pus în evidență trupul tras prin inel.

Iulia Albu, al patrulea jurat de la iUmor. Blondina a apărut în papuci de casă

Iulia Albu este recunoscută pentru stilul extravagant și nonconformist și nu avea cum să se prezinte altfel în emisiunea iUmor, unde va fi al patrulea jurat în ediția din prima zi a lunii mai. Vedeta o va lăsa mască pe Delia.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este cea care remarcă încălțămintea purtată de fosta concurentă de la Dancing on Ice: Vis în doi. Mai exact, blondina nu a purtat o pereche de pantofi cu toc cui, ci dimpotrivă o papuci de casă cu gheare.

„Acel moment când Delia m-a văzut pentru prima oară în papuci. 🤣 iUmor în această seară de la orele 20.00, pe Antena 1”, a scris Iulia Albu pe pagina de Instagram, unde a distribuit și o imagine în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Duet perfect cu Delia”, este o altă postare făcută de fosta soție a lui Mihai Albu, pe rețelele de socializare.

Iulia Albu, jurat iUmor
Iulia Albu, în juriul de la iUmor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Iulia Albu, critici pentru pantofii purtați de Andreea Marin

Momentul cu încălțămintea purtată de frumoasa stilistă vine la scurt timp după ce a criticat-o pe Andreea Marin pentru pantofi cu toc în curte. Stilista a lansat un atac dur la adresa celebrei prezentatoare.

ADVERTISEMENT

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. Erai în papuci la tine în casă – pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă – și ți-ai pus tocuri.

Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a spus stilista la Poliția modei, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT