Life

Iulia Albu, interdicție sănătoasă pentru fiica sa. Ce nu a avut voie Mikaela să facă până la 11 ani

06.10.2020 | 12:18
Iulia Albu interdictie sanatoasa pentru fiica sa Ce nu a avut voie Mikaela sa faca pana la 11 ani
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a avut motive de sărbătoare zilele trecute când fiica sa, Mikaela, a împlinit frumoasa vârstă de 11 ani. Cu această ocazie stilista a dezvăluit ce interdicție sănătoasă i-a pus copilei până la ziua sa de naștere, vedeta precizând ce va face mai departe.

Fosta soție a creatorului de pantofi Mihai Albu a mărturisit pe o rețea de socializare că fiica sa nu a avut voie să-și facă conturi în mediul online. Criticul de modă a luat această decizie în urmă cu ceva timp și spune că nu regretă hotărârea luată.

ADVERTISEMENT

Șatena a cedat în cele din urmă insistențelor copilei, care de aniversarea sa a primit drept cadou dreptul de a-și deschide un cont pe Instagram. Iulia Albu a mărturisit în trecut că fiica sa nu are voie la televizor sau la tabletă, în schimb evadează adesea din cotidian doar ele două.

Iulia Albu, despre interdicțiile puse fiicei sale. Ce nu i-a dat voie Mikaelei

„Mikaela a împlinit 11 ani. Începând de astăzi are propriul cont de Instagram. Și l-a dorit mult și i se părea incorect ca toți colegii ei să aibă unul și ea nu.

ADVERTISEMENT

Dacă aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel. Urmăriți-o aici @mikalablanche și să aveți o zi minunată”, a scris Iulia Albu în mediul online în urmă cu puțin timp.

Designerul a publicat și o fotografie cu fiica sa și tortul aniversar, imaginea fiind una rară pentru că vedeta nu obișnuiește să posteze cu copila. Mikaela și-a luat pagina din mediul online în serios și deja a publicat câteva imagini cu ea, fiind urmărită de peste 3.200 de utilizatori, la doar câteva ore de la deschiderea contului.

ADVERTISEMENT

„Sunt ca tine. Doar că mama mea este Iulia Albu”, și-a trecut Mikaela la descrierea de pe Instagram, acolo unde are 7 postări și numeroși fani care așteaptă cu sufletul la gură dezvăluiri sau întâmplările din viața copilei.

Mikaela este o mică domnișoară care pare să calce pe urmele celebrei sale mame. Copila de 11 ani este de o frumusețe răpitoare, din imagini reieșind că este pasionată de modă și fotografie. Nu este exclus ca fetița Iuliei Albu să ajungă model, cu toate că vedeta nu-și dorește ca fiica sa să cocheteze cu lumea modei.

ADVERTISEMENT

Nu-mi doresc asta pentru ea în acest moment. Este important să-și vadă de școală. Îi ofer fiicei mele tot ce își dorește, în măsura în care merită. Eu pentru ea sunt ce a fost mătușa mea pentru mine.

Să vedem cum va evolua această relație și pe viitor. Problematic va fi când va face 14 ani. Mikaela e un copil frumos și inteligent, care are parte de o educație pe care mulți copii cred că ar trebui să o aibă”, spunea stilista despre fiica sa într-un interviu pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT