Life

Iulia Albu și Marian, eliminați de la Dancing on ice. Vedeta a făcut primele declarații: „Am învățat multe” Update

Iulia Albu și Marian au pierdut șansa de a-și vedea visul împlinit la „Dancing on ice: Vis în doi”. Cei doi au fost eliminați în ediția de sâmbătă, 19 martie 2022.
20.03.2022 | 10:03
Iulia Albu si Marian eliminati de la Dancing on ice Vedeta a facut primele declaratii Am invatat multe Update
ADVERTISEMENT
20-03-2022
13:54

Iulia Albu a făcut primele declarații după eliminarea de la Dancing on ice

Iulia Abu și partenerul său, Marian Prisacaru, au fost eliminați în ediția de sâmbătă, 19 martie, a concursului Dancing on ice. Vedeta a făcut primele declarații despre subiect. Creatoarea de modă a recunoscut că experiența a fost una frumoasă, dar dificilă.

 

„Dancing on Ice a fost un proiect din care am învățat multe. Vă mulțumesc pentru privilegiul de a vă avea aproape pe parcursul acestei aventuri, pentru voturi, pentru mesaje, pentru tot. A fost frumos. Al naibii de frumos. Și greu.”, a scris Iulia Albu pe Facebook. 

Criticul de modă și partenerul au pășit încrezători pe gheață, mai ales că săptămâna trecută au primit a doua șansă din partea juraților de la Antena 1. Din păcate, dansul și coregrafia nu i-a ajutat nici de această dată.

Iulia Albu și Marian, înlăturați de la Dancing on ice. Au fost de două ori la duel

Iulia Albu și Marian au ieșit din competiția „Dancing on ice: Vis în doi”, după ce au ajuns pentru a doua oară la duel. Cei doi au dansat foarte bine în lupta pe care au dus-o cu cealaltă echipă ajunsă la duel, dar nu a fost de ajuns.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta stilistă a sperat până în ultima clipă că parcursul său în emisiune nu se va încheia atât de repede. Blondina le-a cerut fanilor să o voteze pentru a duce mai departe visul pentru care s-a înscris în show.

Din păcate, voturile nu au fost în favoarea lor. Iulia Albu și Marian au fost eliminați de la „Dancing on ice. Vis în doi”, la numai trei săptămâni de când a început emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Ruby și Zsolt Kerekes, salvați de voturile telespectatori

Echipa formată din Ruby și Zsolt Kerekes a fost salvată de voturile venite din partea fanilor emisiunii. Frumoasa brunetă și partenerul de scenă s-au descurcat destul de bine având în vedere că artista a suferit o ruptură de ligament.

Vedeta a stat pe tușă câteva zile în urma șpagatului spectaculos efectuat în ediția anterioară. Medicii nu i-au dat voie să se antreneze o perioadă, lucru care a făcut-o să-și piardă antrenamentul și chiar a suferit câteva căzături pe gheață.

ADVERTISEMENT

În momentul de față în concursul „Dancing on ice: Vis în doi” mai sunt 7 echipe, însă cea mai bună prin ochii juraților este cea formată din cântăreața Ruby și partenerul de scenă de origine maghiară.