Life

Iulia Albu, necenzurată. Ce a spus despre Andreea Marin în fața camerelor de filmat: “Ca o țoapă”

Iulia Albu a criticat, necenzurată, în fața camerelor de filmat, ținuta purtată recent de Andreea Marin, despre care a spus că se încalță “ca o țoapă”.
02.05.2022 | 18:47
Iulia Albu necenzurata Ce a spus despre Andreea Marin in fata camerelor de filmat Ca o toapa
Andreea Marin, criticată de Iulia Albu. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Marin în cadrul emisiunii Poliția modei, pe care stilista o moderează la Antena Stars. Fosta jurată de la Bravo, ai stil! nu a fost de acord cu ținuta purtată de “Zâna Surprizelor”.

Iulia Albu, despre Andreea Marin

Alături de Ovidiu Buta, Flick și soția lui, Denisa Flicea, au fost invitații emisiunii pe care o prezintă Iulia Albu. Aceștia au urmărit un videoclip în care Andreea Marin, încălțată cu tocuri, deși se afla în propria grădină.

ADVERTISEMENT

“Nu știu alții cum sunt, dar eu nu mai pot. Am simțit nevoia să ies la o plimbare, pe tocuri, cu o geantă nouă, la un suc, în grădina mea! (râde)”, a spus aceasta pe rețelele sociale.

Ținuta vedetei nu a fost pe platul Iuliei Albu, care nu a înțeles de ce aceasta a purtat tocuri acasă. Stilista critică aparițiile persoanelor publice din România din punct de vedere vestimentar și nu a iertat-o nici pe Andreea Marin, despre care a spus că “se încalță ca o țoapă”.

ADVERTISEMENT

“Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon.

(…) Erai în papuci la tine în casă, pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă, și ți-ai pus tocuri. (…) Care e stilul de viață?! Să fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a spus Iulia Albu la Poliția modei, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin Iulia Albu
Andreea Marin, criticată de Iulia Albu. Sursa foto: Captură Antna Stars

Andreea Marin și Iulia Albu, tensiuni mai vechi

Andreea Marin a mai fost luată în vizor și în trecut de criticul de modă. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a spus, în urmă cu câteva luni, câteva cuvinte despre comentariile Iuliei Albu la adresa ei.

“Iulia Albu a încercat ironia. Nu știu cine a încercat ironia, doamna sau găina. A încercat. Nu prea i-a ieșit. E o modă să încerci să te agăți de cei care știi sigur că nu-ți dau răspunsul.”, a declarat vedeta la Teo Show.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de un an, Andreea Marin a fost invitată la provocarea sosurilor iuți, la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost întrebată cine crede că este “scorpia showbiz-ului românesc”, iar răspunsul a fost Iulia Albu. La momentul respectiv s-a declarat indiferentă la criticile stilistei.

“Iulia Albu, dar nu cred că e o jignire. Ea vrea așa. Oricum, cuvântul ăsta poți să îl folosești și ca alint. Cât despre comentariile la ținutele mele, îmi provoacă o mare indiferență.

Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta rău despre mine… Sunt antrenată pentru asta.”, a răspuns atunci Andreea Marin, notează unica.ro.

Iulia Albu a criticat-o aspru pe Andreea Marin și în 2013, după ce aceasta din urmă s-a afișat cu geantă plic la un eveniment. Accesoriile purtate de vedetă nu au fost deloc pe platul fostei soții a lui Mihai Albu, afirmând că “Zâna” nu știe să se îmbrace.

ADVERTISEMENT