News

Iulia Albu o critică pe Antonia: “A luat-o pe urmele Andreei Bănică, păcat”

09.04.2019 | 18:17
Iulia Albu a avut vorbe grele despre Antonia

Mai multe vedete printre care și Antonia, au intrat în gura celebrei stiliste Iulia Albu! Faimosul critic de modă a venit la emisiunea lui Măruță de la Pro TV pentru a comenta mai multe apariții ale vedetelor din România. Iulia Albu nu a venit singură, ci însoțită de cocoșul ei, Claude!

Iulia Albu a spus despre Antonia că a luat-o pe urmele Andreei Bănică

Criticul de modă a trebuit să-și spună părerea despre ultimele apariții pe Instagram a Antoniei, dar și a Corinei. Cele două frumuseți din show-bizz-ul românesc au postat două fotografii extrem de sexy, după cum ar spune aproape toți cei care au văzut pozele.

Iulia Albu a avut însă o altă părere. Prima vedetă luată în vizor de Iulia Albu, în emisiunea ”La Măruță”, a fost Antonia. Aceasta a postat recent o fotografie într-o costumație sumară, care-i punea în evidență pielea extrem de bronzată, dar și peruca blondă.

Iulia Albu despre Antonia
Iulia Albu a spus despre Antonia ca o ia pe urmele Andreei Banica

”Știai că s-a închis revista cu iepurași?”

”Antonia are niște poze în care nu mai arată ca Antonia deloc, a luat-o pe urmele Andreei Bănică. Păcat, pentru că ea este o fată foarte frumoasă, doar că atunci când folosim Photoshopul foarte mult obținem un rezultat ca cel din imaginea cu peruca”, a declarat Iulia Albu.

Iulia Albu a luat-o in colimator si pe Corina

Iulia Albu a comentat negativ și aparițiile Corinei pe celebra rețea de socializare: ”Pentru că am acordat foarte multă atenție Annei Lesko, era momentul să-și revină și Corina la aparițiile ceva mai sexy, lucru care nu este neapărat rău, dar nu înțeleg.

Mi se pare că se exagerează foarte, foarte mult cu aceste ipostaze. Știai că s-a închis revista cu iepurași? A devenit Instagramul, numai că este neplătit”.

Iulia Albu a laudat-o pe modelul XL Lorelei Bratu

Surprinzător pentru toată lumea, dar Iulia Albu a spus ceva de bine! O notă bună a primit din partea Iuliei Albu modelul XL Lorelei Bratu: ”Este o fată superbă, pe care o ador. Felicitări, Lorelei! Este o fată foarte frumoasă, iar mie mi se pare această clasificare în ”slabă – grasă” inutilă”, a spus vedeta.