Life

Iulia Albu o desființează pe Oana Roman. Ce detaliu a scos-o din sărite pe creatoarea de modă

04.02.2021 | 19:16
Iulia Albu o desfiinteaza pe Oana Roman Ce detaliu a scoso din sarite pe creatoarea de moda
ADVERTISEMENT

Iulia Albu i-a obișnuit pe telespectatori cu aparițiile ei săptămânale la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde critică ținutele vedetelor autohtone, iar cea pe care o desființează de data aceasta este Oana Roman, pe care a criticat-o dur. 

Fosta soție a lui Mihai Albu a comentat o fotografie postată de fiica lui Petre Roman pe contul de Instagram, îmbrăcată într-o rochie lungă cu imprimeu. Stilista este de părere că o femeie supraponderală nu trebuie să opteze pentru un „munte de haine” și că trebuie să se iubească pe sine.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu este apreciată pentru sinceritatea de care dă dovadă atunci când face diverse declarații legate de persoane publice și nu se ferește să scoată la iveală cele mai mici detalii.

Iulia Albu o desființează pe Oana Roman. Ce detaliu a scos-o din sărite pe creatoarea de modă

După câteva luni în care Oana Zăvoranu i-a adresat diverse critici, continuând să o facă, Oana Roman a intrat și în vizorul Iuliei Albu, îndrăgita creatoare de modă și fosta jurată de la „Bravo, ai stil!”.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu s-a legat atât de ținuta vedetei, cât și de un alt detaliu care a ieșit în evidență în fundal. Stilista este de părere că Oana Roman, deși se recomandă drept influencer, nu este potrivită pentru un astfel de „job”.

În imaginea postată de Oana Roman se pot vedea câteva sticle cu băuturi alcoolice, lucru ce i-a atras atenția fostei partenere a lui Mihai Albu, care consideră că astfel de lucruri trebuie puse deoparte, nu surprinse într-o poză.

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Oana Roman, criticată de Iulia Albu. Sursa foto: Instagram

„Eram curioasă dacă și un bărbat ar vedea prima oară asta în imagine! Cum poti să te pozezi pe Instagram având băutură? E ridicol! Aceste licori se țin în locuri speciale. Este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu are un discurs coerent, iar fotografiile pe care le postează sunt editate. Ţinuta nu este ok din niciun punct de vedere.

Este atât de greşit tot. Rochia este urâtă! De ce ai pune cordon la o rochie ce are imprimeu? Dacă ai decolteu, îl arăţi. Nu trebuie să fii un munte acoperit de haine.

ADVERTISEMENT

În general, lumea influencerilor este foarte pestriță, iar noi avem norocul să trăim într-o țară care ne permite și să-i observăm în sălbăticie și în captivitate și să-i și comentăm. Oana Roman este una dintre persoanele care aspiră să fie influencer. Nu sunt sigură că ea e persoana potrivită pentru asta, iar fotografiile pe care le postează sunt foarte modificate”, a comentat Iulia Albu la Pro TV.

Săptămâna trecută, creatoarea de modă a criticat-o dur pe Adelina Pestrițu, despre care a spus că nu este în măsură să țină discursuri feministe, din moment are un trecut controversat. În plus, stilista a subliniat faptul că un influencer nu trebuie să le învețe pe fete să se schimbe total, ci să se iubească așa cum sunt.

„Tu nu poți să ții discursuri feministe atâta timp cât susții că o femeie ar trebui «să se potolească» atunci când cineva o abuzează, și insinuezi că ai fi fost de față în momentul în care o altă femeie a fost abuzată și nu ai făcut nimic în acest sens.

Dar tu te bați cu pumnul în piept că nu susții violența. Da, Adelina, să fii frustrată și ipocrită este o rușine. Ar fi trist totuși dacă, după 10 ani de când fac acest tip de rubrici, nu s-ar fi înțeles că rochiile nu se poartă cu ceas. Asta ai vrut să spui, nu?

(…) Eu nu îmi doresc nicio controversă cu tine. Iar tu, din nou, nu ai căderea să te incluzi în categoria «noi influencerii». Pentru fiecare fată pe care tu ai învățat-o că are nevoie să se schimbe total pentru a se putea privi în oglindă exista trei fete pe care le-am învățat să se iubească și să se accepte luptând real pentru a fi ele însele”, a comentat Iulia Albu.

ADVERTISEMENT
Tags: