Life

Iulia Albu, prima apariție la Antena 1, după ce a renunțat la Pro TV. Ce anunț a făcut vedeta

Iulia Albu a avut prima apariție la Antena 1 după ce a renunțat la Pro TV, unde avea o rubrică săptămânală în emisiunea lui Cătălin Măruță.
12.07.2021 | 22:33
Iulia Albu prima aparitie la Antena 1 dupa ce a renuntat la Pro TV Ce anunt a facut vedeta
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a avut prima apariție la Antena 1 după ce a anunțat că întrerupe colaborarea cu Pro TV. Vedeta a oferit detalii despre noua ei colaborare cu postul concurent.

Timp de patru ani, Iulia Albu a avut propria rubrică în emisiunea lui Cătălin Măruță, „Marțea Neagră”, unde comenta ținutele vedetelor. Recent, criticul de modă a anunțat că pleacă de la Pro TV, spre dezamăgirea fanilor.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Iulia Albu poate fi văzută din nou pe micile ecrane. Aceasta a făcut anunțul chiar în cadrul Observatorului de la Antena 1.

Iulia Albu, prima apariție la Antena 1, după ce a renunțat la Pro TV

Iulia Albu a plecat de la Pro TV în luna iunie, iar acum a dat mai multe detalii despre noua colaborare. Vedeta și-a făcut apariția la Observatorul Antenei 1.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta soție a lui Mihai Albu a vorbit despre viața ei și despre criticile pe care le-a primit de-a lungul anilor. Vedeta a subliniat faptul că a semnat un contract cu postul Antena 1, unde va apărea de acum încolo.

„A fost foarte simplu pentru mine să fac asta (n.r. critic de modă), să nu uităm că e bine să fii cel mai tare din parcare, dar atunci parcarea era goală.

ADVERTISEMENT

Dar da, am studiile necesare și este important ca în orice domeniu să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar.

Trebuie să înveți continuu, să muncești foarte mult, să citești foarte mult, să-ți dorești foarte mult să ajungi într-un punct, să fii critic tu cu tine”, a declarat Iulia Albu în cadrul Observatorului, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a precizat că noul ei proiect va apărea cât de curând pe micile ecrane. Până atunci vrea să se bucure de o vacanță împreună cu fiica ei.

„Vara asta cu siguranță voi merge la Peștișani, mie îmi place să vizitez România, îmi place să stau în țara mea. Îmi place și să plec, dar e important ca fiica mea să înțeleagă că e bine să își iubească țara.

(…) Eu gândesc lucrurile foarte simplu și de multe ori sunt acuzată că nu sunt modestă, dar mie îmi place să cred că sunt o persoană realistă”, a mai spus Iulia Albu.

Iulia Albu a plecat de la Pro TV

Iulia Albu a plecat de la Pro TV după patru ani de colaborare. Vedeta a apărut în fiecare marți în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a critica ținutele vedetelor.

Anunțul a fost făcut în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, unde Iulia Albu a fost invitată acum câteva săptămâni.

Vedeta a ținut să mulțumească echipei de la Pro TV pentru perioada petrecută împreună și le-a urat toate cele bune.

ADVERTISEMENT