Life

Iulia Albu râde de toate vedetele, dar a omis un detaliu rușinos pe Instagram: „Mai bine nu ridicai piciorul”

13.01.2021 | 18:28
Iulia Albu rade de toate vedetele dar a omis un detaliu rusinos pe Instagram Mai bine nu ridicai piciorul
ADVERTISEMENT

Iulia Albu comentează acid ținutele și aparițiile tuturor vedetelor din România, iar când vine vorba de ea consideră că este mai mult decât perfectă, cum vine vorba. Fashion editorul a postat pe Instagram o imagine în care apare cu piciorul vizibil îmbătrânit, cu venele picioarelor ieșite în evidență, lucru neacceptabil din punctul ei de vedere dacă ar fi fost vorba de alte dive de la noi.

Iulia Albu, gafă vestimentară

Un exemplu în acest sens este chiar Adelina Pestrițu, despre care Iulia Albu a comentat răutăcios, legându-se de picioarele acesteia, despre care spunea că sunt mari și inestetice. Culmea este că și în poza ei de pe Instagram, vedeta pare să fie în aceeași situație, ba chiar mai rău.

ADVERTISEMENT

Nu ne înțelegeți greșit, bătrânețea este naturală și n-ar trebui să fie o rușine pentru nimeni, la fel cum sunt și părțile corpului nostru. Iulia Albu are tot felul de comentarii la adresa divelor, cele mai multe vin pe tema felului în care acestea se pozează.

Ei bine, iată că și Iulia Albu a comis-o și imaginea postată poate fi analizată de oricine, iar forma piciorului inestetică, după cum chiar ea ar considera, este vizibilă cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT

„Laba piciorului Adelinei este practic mai mare decât capul ei. Ceea ce este ceva (…) Ca să ne înțelegem, în momentul în care dorim să ne micșorăm capul și să ne lungim picioarele există și alte programe de editare în afară de cele mai ieftine care ne fac să arătăm așa”, a spus Iulia Albu, în emisiunea lui Măruță.

În imaginea de mai sus este clar că Iulia Albu are laba piciorului mult mai mare decât capul, așa cum a spus ea și în cazul Adelinei Pestrițu, despre care comentează în ultima perioadă continuu. Unul dintre fani chiar i-a făcut o aluzie la pozele nereușite cu modul în care a pozat.„Mai bine nu ridicai piciorul”, a scris un admirator.

ADVERTISEMENT