Life

Iulia Albu și Răzvan Babană, replici dure la adresa Biancăi Drăgușanu. Ce spun despre stilul vedetei

Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui Răzvan Babană și al Iuliei Albu. Cei doi au comentat dur stilul vedetei și imaginea pe care o afișează pe rețelele de socializare.
25.01.2022 | 16:22
Iulia Albu si Razvan Babana replici dure la adresa Biancai Dragusanu Ce spun despre stilul vedetei
Bianca Drăgușanu, criticată dur de Iulia Albu și Răzvan Babană. Sursă foto: Captură video Antena Stars
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și Răzvan Babană au făcut echipă într-o ediție din cadrul emisiunii ”Poliția modei”, analizând alegerile vestimentare ale mai multor vedete de la noi.

Printre acestea s-a numărat și Bianca Drăgușanu, diva despre care, criticul de modă și fostul concurent ”Chefi la cuțite” au avut multe de spus.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu, surprinsă de postările din mediul online ale Biancăi Drăgușanu

După vizionarea câtorva imagini cu iubita lui Gabi Bădălău, Iulia Albu a ajuns la concluzia că stilul vestimentar al Biancăi Drăgușanu este același ca cel de pe vremea când abia apăruse la TV.

Însă ceea ce a ținut diva se sublinieze este faptul că imaginea blondinei este cu totul alta în realitate față de postările pe care le face în mediul online.

ADVERTISEMENT

”Șocant este că ea arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram. Își asumă asta, ea vrea să fie o fată sexi și asta promovează. Nu prea avem ce comenta la Bianca Drăgușanu pentru că ea nu a avut nici evoluție, nici involuție din punct de vedere vestimentar. La ea a fost o linie constantă, este aceeași zonă abordată”, a spus Iulia Albu în emisiunea ”Poliția modei”.

Răzvan Babană: ”A păstrat stilul de mahalagioaică”

De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu a fost ”victima” perfectă pentru Răzvan Babană. Fostul concurent de la Antena 1 a fost dur în declarații.

ADVERTISEMENT

Fără pic de reținere, Babană a subliniat că Bianca Drăgușanu este doar o ”blondă normală” atunci când nu apare în ținute sumare, dar și că defilează cu un stil de ”mahalagioacă” pe care, spune el, l-a păstrat de pe vremea când nu era o vedetă a României.

”Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală. Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă. Pare perversă”, a spus și Răzvan Babană la Antena Stars.

Replica Biancăi Drăgușanu

După ce Iulia și Babană au pus-o la zid, Bianca Drăgușanu a avut și ea o reacție. Conform unica.ro, fosta asistentă TV a publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin care și-a dorit să le dea replica celor doi:

”Sunt regina țiganilor”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT