Life

Iulia Albu, regina transformărilor! Publicul n-a mai recunoscut-o cu noul ei look

18.12.2020 | 16:19
Iulia Albu regina transformarilor Publicul na mai recunoscuto cu noul ei look
ADVERTISEMENT

Iulia Albu este regina transformărilor! Fashionista și-a schimbat din nou look-ul și a surprins pe toată lumea! Vedeta a postat o fotografie în care poartă o perucă neagră pe cap, cu ochelari mari de vedere și mănuși albe, ca o adevărată lady!

Îndrăgita vedetă de televiziune știe cum să iasă în evidență, iar look-urile ei stârnesc mare vâlvă de fiecare dată. De la coafurile extravagante și accesoriile rarisime cu care s-a făcut remarcată,

ADVERTISEMENT

Iulia a început să aibă apariții cât mai naturale, demonstrând că extravaganța poate consta și în simplitate dacă știi cum să te machiezi și ce să porți.

Iulia Albu, o nouă imagine cu găina

În cea mai nouă fotografie postată de Albu pe Instagram, aceasta apare alături de o găină, iar descrierea pozei nu putea fi decât una specifică stilului ei: „O lady își poate purta păsărica unde dorește, dar niciodată în palmă”.

ADVERTISEMENT

Imaginea a fost admirată de aproape 8.000 de persoane, iar fanii vedetei au sărit imediat cu comentariile la fotografia în care apare ținând o ceașcă de cafea în mână.

„De mult n-am mai citit o descriere atât de profundă și amuzantă în același timp; Ești superbă; Te ador; Ubercool; Chiar îmi era dor de găina ta; Ochelarii sunt o blasfemie dizainărească; Poate face cunoștință cu cocoșul pe rețelele de socializare”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT
iulia albu
Fotografia cu care Iulia Albu a făcut furori pe Instagram

Vedeta este cea mai cunoscută polițistă a modei de pe micile ecrane

Iulia Albu este cea mai cunoscută creatoare de bijuterii și accesorii vestimentare din România. Fosta soție a designer-ului de pantofi Mihai Albu a devenit cunoscută în urma aparițiilor televizate în care făcea pe polițista modei, criticând vedetele pentru felul în care se îmbracă.

A fost jurată în emisiunea Bravo, ai stil, iar după sezonul al treilea al competiției a părăsit postul de televiziune Kanal D și a devenit colega lui Cătălin Măruță de la PRO TV, acolo unde realizează săptămânal o rubrică intitulată „Marțea neagră” în care toacă celebritățile de la noi pentru hainele pe care le poartă.

ADVERTISEMENT