Life

Iulia Albu a descris relația dintre actualul iubit și fiica ei: “Mă emoționează fiecare moment”

Iulia Albu a descris relația dintre actualul iubit și fiica ei, Mikaela, în vârstă de aproape 13 ani. Criticul de modă este împreună cu Mike de ani buni.
08.03.2022 | 16:54
Iulia Albu a descris relatia dintre actualul iubit si fiica ei Ma emotioneaza fiecare moment
Iulia Albu, despre relația dintre actualul iubit și fiica ei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a vorbit despre actualul iubit în cadrul unui interviu, dar și despre relația pe care fiica ei, Mikaela, o are cu acesta.

Iulia Albu, despre relația dintre actualul iubit și fiica ei

Concurenta de la Dancing on ice – Vis în doi formează un cuplu de cinci ani cu iubitul ei, care îi face toate poftele și îi este alături necondiționat. În plus, Mike o iubește foarte mult pe fiica Iuliei Albu și e ca un tată pentru ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta este recunoscătoare pentru că are alături cele mai importante persoane din viața ei.

“În fiecare zi mă trezesc şi îi mulțumesc lui Dumnezeu că am lângă mine un copil minunat şi un bărbat superb, care îmi iubește toate micile defecte, care are întotdeauna răbdare să îmi pregătească un dish gourmet chiar şi la 1 dimineața, care mă ţine în brațe când simt nevoia să plâng şi care ştie să îi fie tată Mikaelei.”, a declarat stilista pentru revista VIVA.

Mikaela îl adoră pe iubitul mamei ei, care a învățat-o foarte multe. Acesta are mereu grijă să iasă cu ea la plimbare cu rolele sau cu bicicleta. Iulia Albu este emoționată atunci când fiica ei îi spune lui Mike că îl iubește.

ADVERTISEMENT

“Mikaela îl adoră pur şi simplu, iar el nu concepe ca ea să pățească vreodată ceva rău. El este omul care a învățat-o să treacă singură strada, el este cel care a vorbit zilnic cu ea engleză, el este cel care are grijă ca ea să petreacă timp de calitate cu prietenii ei şi el este cel care, înainte de şcoală, în fiecare dimineață, toată vara şi toată toamna, iese cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta.

Mă emoționează fiecare moment în care Mikaela aleargă şi îi sare în brațe, spunându-i că îl iubește.” a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu mai vrea copii

Iulia Albu și partenerul ei încă nu au discutat despre căsătorie, dar își doresc foarte mult să aibă copii. Criticul de modă ar vrea să-i ofere încă doi frați sau surori Mikaelei.

“Ne dorim foarte mult să avem trei copii. Unul îl avem deja, rămân doi de planificat.”, a precizat stilista.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt fericiți împreună și au depășit multe obstacole pentru că au fost mereu alături unul de celălalt. Iulia Albu a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că Mike este “stânca” ei.

ADVERTISEMENT
Tags: