Life

Iulia Albu s-a afișat fără strop de machiaj. Cum arată vedeta fără tone de farduri

05.03.2021 | 21:13
Iulia Albu sa afisat fara strop de machiaj Cum arata vedeta fara tone de farduri
Iulia Albu s-a afișat fără strop de machiaj. Cum arată vedeta fără tone de farduri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iulia Albu s-a afișat fără strop de machiaj pe rețelele de socializare, Domnița de Alba apărând fără tone de farduri sau alte produse de înfrumusețare. Blondina nu se sfiește să apară naturală la cei 39 de ani pe care-i are. 

Fosta soție a creatorului de pantofi Mihai Albu are curajul de a apărea așa cum se trezește la primele ore ale dimineții, nefiind prima oară când se afișează în toată splendoarea, mai ales că are foarte mare încredere în ea dacă reușește să pozeze așa.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune are foarte mare grijă de frumusețea sa naturală, imperfecțiunile și ridurile fiind trecute cu vederea foarte ușor. Iulia Albu aproape că nu are defecte la nivelul feței, ochii albaștrii aducând o lumină plăcută pe chipul ei.

Iulia Albu, mai naturală ca niciodată. Cum s-a afișat blondina

Iulia Albu apare mereu cu un machiaj strident și colorat, măștile sau diferitele accesorii fiind unele dintre preferatele ei. De data aceasta frumoasa stilistă a lăsat de-o parte aceste pasiuni și a lăsat la vedere cum arată fața ei cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Domnița de Alba este fără doar și poate o femeie frumoasă, care știe să-și pună în valoare calitățile și trăsăturile fizice fie că este vorba de aparițiile sale extravagante, fie că este naturală din cap până-n picioare.

Vedeta a atras mereu privirea cu ținutele și aparițiile sale controversate, însă o prinde extraordinar de bine look-ul natural și fără prea multe artificii.

ADVERTISEMENT
Iulia Albu, fără strop de machiaj
Iulia Albu, fără strop de machiaj. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Criticată adesea pentru felul în care se îmbracă și se comportă în showbiz-ul românesc, fosta soție a lui Mihai Albu a dezvăluit că nu ține cont niciodată de tendințe.

„Din punctul meu de vedere nu există tendințe, există propuneri pe care le fac anumite branduri, pe care noi putem sau nu să le urmăm. Mi se pare foarte trist să devii un sclav al unor lucruri impuse de alții.

ADVERTISEMENT

Mi se pare interesant să te încadrezi în același timp în ceea ce se întâmplă, cât de cât, să rămâi actual, dar să o faci într-o manieră personală”, spunea Iulia Albu în urmă cu ceva timp, scrie okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: