Life

Iulia Albu s-a ales cu plângere penală. Cum a ajuns vedeta în această situație

10.08.2020 | 22:38
Iulia Albu sa ales cu plangere penala Cum a ajuns vedeta in aceasta situatie
ADVERTISEMENT

Mihai Albu (57 de ani) i-a declarat război fostei soții, Iulia Albu (38 de ani), după ce în ultima perioadă nu a putut să-și vadă fiica. Creatorul român a depus o plângere penală împotriva criticului de modă pentru că nu au reușit să ajungă la un numitor comun legat de împărțirea custodiei.

Designerul de pantofi a divorțat de Iulia Albu în urmă cu 7 ani, după o căsnicie de 9 ani. Instanța a decis la vremea respectivă ca fiica lor, Mikaela, să rămână în custodia mamei, tatăl având dreptul să o vadă, conform unui program strict. Se pare însă, că frumoasa vedetă a invocat numeroase scuze pentru a-i interzice acestuia să-și vadă copilul.

ADVERTISEMENT

Totodată, renumitul designer român susține că fosta parteneră de viață nu a ținut cont de hotărârea judecătorească și speră să se facă dreptate pentru a-și putea vedea mai des fiica. Mihai Albu și-a vizitat copilul în urmă cu câteva luni când a petrecut o oră și jumătate cu Mikaela, în fața blocului unde stă cu mama sa.

Iulia Albu, acuzată de fostul soț. Mihai Albu a depus plângere penală

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relații cu ambii părinți”, a declarat Mihai Albu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, informează cancan.ro.

Iulia Albu nu se lasă mai prejos și lansează acuzații dure la adresa fostului soț. Criticul de modă susține că fiica sa nu a primit în ultima perioadă pensie alimentară din partea tatălui ei și că acesta dorește să o vadă numai la atelier, acolo unde își desfășoară activitatea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a ținut să sublinieze faptul că fostul soț se folosește de Mikaela pentru a-și face publicitate, existând perioade în care efectiv se roagă de el pentru a veni în vizită la fiica lor.

Iulia Albu, acuzații dure la adresa fostului soț, Mihai Albu

„A fi persoană publică este un privilegiu. Implică muncă constantă, abilitatea de a gestiona diplomatic situații de criză, curaj și asumare și, nu în ultimul rând, voce.

ADVERTISEMENT

Voi lupta ca o leoaică pentru drepturile copilului meu și nu voi permite nimănui să o folosească drept unealtă pentru a face rău sau a apărea în presă. Și aceasta nu este o amenințare, este o promisiune.

Copilul meu nu are de ce să fie târât în circul mediatic iscat de un personaj dornic de publicitate. Copilul meu nu este o jucărie menită să satisfacă orgoliul bolnav al unor persoane absorbite doar de propriu ego.

Nu mai încerca să găsești validare pe Facebook. Nimeni nu te mai crede. Nu faci decât să te îngropi singur. Și te asigur că acel loc va fi rece și vei fi singur”, a scris la un moment dat Iulia Albu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT