Life

Iulia Albu, sacrificii de Halloween pentru fiica sa. Apariția inedită a creatoarei de modă

29.10.2020 | 17:20
ADVERTISEMENT

Iulia Albu, apariție neobișnuită pe Instagram. Creatoarea de modă este de nerecunoscut într-o ținuță de Halloween, alături de fiica ei. Ea menționează că nu este admiratoare a acestei sărbători, dar o face din dragoste pentru copilă.

Imaginea distribuită de fosta soție a lui Mihai Albu le prezintă pe mamă și pe fiică într-o apariție clasică sărbătorii americane, iar, dacă am fi văzut-o în orice alt loc, nu ne-am fi dat seama că sub machiajul respectiv se ascunde celebra blondă.

ADVERTISEMENT

Criticul de modă ține mult la păstrarea distanței dintre presă și copilul ei, tocmai de aceea, fetița nu este o prezență constantă în postările celebrei sale mame. De data aceasta, Iulia a vorbit despre importanța pe care o are ideea de normalitate și distracția în viața copiilor, în special în această perioadă.

Iulia Albu, pregătiri de Halloween. Cum a apărut pe Instagram

Iulia Albu și Mikaela
Iulia Albu și Mikaela, machiaj de Halloween
Sursa foto: Instagram

Iulia Albu recunoaște că nu o face de plăcere, dar că e important ca fata ei să se distreze puțin în aceste vremuri tulburi: „Anul trecut, de Halloween. Nu. Nu Sunt fan. O facem doar de dragul Mikaelei. Să se distreze puțin, în special în acest an.”, a scris ea în descrierea fotografiei.

ADVERTISEMENT

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a împlinit la începutul acestei luni 11 ani. Fetița seamănă din ce în ce mai tare cu mama ei, dar celebrul creator de modă încearcă să o țină departe de ochii presei pentru a avea o copilărie normală. De ziua ei, însă, celebra mamă a făcut o concesie și i-a permis micuței să își facă un cont de Instagram.

Designerul de bijuterii a explicat atunci că fiica ei „a împlinit 11 ani. Începând de astăzi are propriul cont de Instagram. Și l-a dorit mult și i se părea incorect ca toți colegii ei să aibă unul și ea nu. Daca aș lua-o de la capăt, însă, aș face la fel”, a scris ea la descrierea unei fotografii cu fetița și tortul ei.

ADVERTISEMENT

Sunt rare momentele în care Iulia Albu vorbește despre actiunile copilei sale. Perioada nefastă prin care trecem a făcut-o pe creatoarea de modă să povestească o întâmplare frumoasă care o are drept progatonistă pe fetiță. „Așa m-am trezit azi dimineața.

Totul va fi bine!
„Totul va fi bine!”, mesajul Mikaelei pentru vecinii din bloc
Sursa foto: Instagram

Despre Mikaela nu vorbesc mult. Nu pentru că nu am ce spune ci pentru că mereu mi-am dorit să își trăiască copilăria departe de presa și televiziuni așa cum ne-am trăit-o și noi.

ADVERTISEMENT

Aseară a ieșit după foarte mult timp afară. Și a considerat  jumătate de oră să scrie asta. Când am întrebat-o ce face mi-a răspuns simplu: “Vreau că toți vecinii noștri să zâmbească mâine atunci când vor deschide ferastra””, a scris blonda în dreptul unei imagini în care se poate observa desenul cuvintelor „ totul va fi bine!”, scrise de copilă pe asfaltul din fața blocului.

ADVERTISEMENT