Life

Iulia Albu, schimb savuros de replici, cu Micutzu, la „România are Roast”!

Ultima ediție a emisiunii „România are Roast" de la Antena 1 a fost inedită. Iulia Albu a venit în emisiune pentru a susține echipa Marmotele vesele. Criticul de modă a avut un schimb de replici amuzant cu Micutzu.
19.06.2022 | 18:42
Iulia Albu schimb savuros de replici cu Micutzu la Romania are Roast
Iulia Albu și Micutzu. Sursa foto: Antena 1.
ADVERTISEMENT

Criticul de modă, Iulia Albu, a prins gustul emisiunilor de stand-up și roast. După ce vedeta a făcut parte din juriul uneia dintre edițiile iUmor, Iuliei Albu i-a venit rândul să fie invitată la „România are Roast”. Fosta soție a lui Mihai Albu a fost de partea echipei Marmotele vesele, iar glumele pe care le-a spus, au stârnit hohotele de râs în rândul celor de față.

Iulia Albu, schimb savuros de replici cu Micutzu

Iulia Albu și-a făcut intrarea în platoul emisiunii „România are Roast” după momentul Pârșilor circumspecți, și nimeni nu se aștepta la schimbul de replici care avea să aibă loc.

ADVERTISEMENT

„Bună seara! Bine v-am găsit. Sunt foarte bucuroasă că mă întâlnesc cu Natanticu. Aflu că după ce că nici nu știe să patineze, dă și la muscă tot prost”, a spus Iulia Albu despre fostul ei coleg de la „Dancing on Ice – Vis în doi”.

„Ce înseamnă dat la muscă?”, a întrebat prezentatorul emisiunii, Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu. „Fii puțin creativ”, a fost răspunsul Iuliei Albu, care a smuls hohote de râș și ropote de aplauze din partea celor prezenți.

ADVERTISEMENT

„Mă gândeam să iau plasa asta, ca să-ți prind glumele”, a răspuns Micutzu „Poți folosi o plasă, doar dacă ai o undiță potrivită să aduci peștele”, a replicat Iulia Albu. 

„Nu, că n-aș vrea să dau la muscă. Mai aveți jocuri de cuvinte?”, a întrebat Micutzu, înainte de a primi o replică ce l-a lăsat fără reacție: „M-am gândit să te las și pe tine să vorbești puțin”.

ADVERTISEMENT

“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei”

Cu ceva timp în urmă, criticul de modă, Iulia Albu a făcut parte, pentru un singur episod, din juriul emisiunii „iUmor” de la Antena 1.

Nu mică i-a fost surpriza acesteia, să constate că cel care a urcat atunci pe scenă, pentru a face un număr de roast pe seama ei, a fost chiar bărbatul alături de care alcătuiește un cuplu și anume: Mike sau Mihai Alexandru.

ADVERTISEMENT

Designerul vestimentar nu a scăpat de glumele partenerului său de viață, care a venit decis să se amuze pe seama ei.

“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei. (…) Am venit din dragoste. O iubesc pe Iulia”, a spus Mihai Alexandru la iUmor.

Iubitul Iuliei Albu a făcut dezvăluiri despre viața cu ea și a spus că este o cursă de viteză plină de obstacole, în care trebuie să înveți să te ferești mereu:

“Mereu înveți să te ferești. De vorbe, de priviri, de pantofi, de taică-su și de lucruri contondente. Ea face roast de când se știe”, a mai declarat Mihai Alexandru.

ADVERTISEMENT
Tags: