ADVERTISEMENT
Life

Iulia Albu se simte amenințată de fostul soț. Ce spune vedeta despre Mihai Albu

Autor: Alexa Serdan | 07.01.2021 | 14:25
Iulia Albu se simte amenințată de fostul soț. Ce spune vedeta despre Mihai Albu
Iulia Albu se simte amenințată de fostul soț. Ce spune vedeta despre Mihai Albu. Sursa foto: Facebook.com

Iulia Albu a simțit nevoia să împărtășească cu fanii de pe rețelele de socializare prin care trece din cauza fostului soț. Vedeta susține că designerul de pantofi Mihai Albu îi creează o stare de teamă, simțindu-se totodată amenințată de acesta. 

ADVERTISEMENT

Stilista nu are deloc încredere în cel care i-a fost soț în urmă cu ani buni, blondina precizând că designerul a ajuns să declare că și-ar fi dorit un pistol pentru momentele în care se întâlnesc. Vedeta nu se simte în siguranță deloc, motiv pentru care merge în instanță pentru a se lua măsuri clare în această privință.

Mai mult decât atât, fashion editorul a mai precizat că Mihai Albu a pus în pericol sănătatea copilului pe care-l au împreună, Mikaela fiind prezentă la un Revelion organizat în vecini. Iulia Albu a povestit că la această petrecere nu s-a ținut cont de nicio regulă.

Iulia Albu, foc și pară pe fostul soț. Ce acuzații îi aduce vedeta lui Mihai Albu

Niciunul dintre cei 9 petrecăreți nu a purtat mască de protecție și nu a păstrat distanța socială, Iulia Albu aflând toate aceste amănunte în urmă cu numai puțin timp. Creatoarea de modă a lăsat să se înțeleagă că nu poate trece cu vederea acest gest din partea lui Mihai Albu.

ADVERTISEMENT

„Astăzi simt nevoia să împărtășesc ceva cu voi. Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanță în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane, într-un apartament de bloc.

Nimeni nu a purtat mască. Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate, cât și a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanță ca fiind în grija lui, în mod conștient și voluntar. 

Astăzi voi fi în instanță pentru a îmi apăra dreptul legal de a mă simți în siguranță. Asta după ce prima instanță a decis că este normal să glumești pe un post TV cu acoperire națională că ți-ai fi dorit să ai un pistol la întâlnirea cu mama copilului tău, viitorul ei soț și în prezența Mikaelei.

ADVERTISEMENT

Și după multe alte povești urâte pe care încă mă încăpățânez să nu le fac publice. Da! Îmi este frică de acest om pe care și eu l-am văzut atâția ani cum îl vedeți și voi, până în clipa în care s-a transformat într-un monstru.

Și știu foarte bine de ce a fost și este capabil. După aceea, fiica mea și cu mine vom merge să ne testăm. Dumnezeu să ne ajute!”, a fost mesajul lăsat de Iulia Albu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!