Life

Iulia Albu, show la Antena 1, cu decolteul la înaintare! A avut un moment savuros la Stand-Up Revolution

Iulia Albu a făcut show la Antena 1, după ce s-a afișat cu un decolteu amețitor. Faimosul critic de modă și designer a avut un moment savuros.
04.11.2022 | 18:28
Cum s-a afișat Iulia Albu la Stand-Up Revolution. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a atras toate privirile la Stand-Up Revolution. Designerul a avut o apariție rară, cu un decolteu adânc și cu care a făcut furori.

Iulia Albu, apariție cu un decoltetu amețitor la Stand-Up Revolution. A impresionat pe toată lumea

Iulia Albu a pășit pe scena emisiunii de umor cu o rochie roz, decoltată, compusă și din trenă de aceeași culoare, brodată cu detalii albastre și aurii.

ADVERTISEMENT

La vestimentația impozantă a asortat o coafură voluminoasă, inspirată parcă din aparițiile celebrei Priscillei Presley, fosta soție a regretatului Elvis Presley.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Dincolo de apariție, fashion editorul a avut un număr savuros la Stand-Up Revolution, iar jurații Teo, Vio, Costel, Maria Popovici și Dan Bade au au fost încântați de prestația pe care a avut-o pentru show-ul de la Antena 1, potrivit click.ro

ADVERTISEMENT

Nu doar jurații au fost impresionați de creatoarea de modă, ci și publicul, care a aplaudat-o îndelung pe vedetă. După momentul de la Antena 1, Iulia Albu a postat următorul mesaj pe contul său de facebook.

”Sunt: vanitoasa, cateodata prea selectiva, urasc ipocrizia si dublul standard,nu socializez de dragul socializarii, par nesuferita, vorbesc prea mult despre studiile mele, DAR… Sunt generoasa, as face ORICE pentru prietenii si familia mea, iubesc animalele si copiii, stiu sa fiu autoironica si sunt CORECTA. Care sunt calitatile si defectele tale?, a scris Iulia Albu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu este unul dintre cei mai renumiți designeri din țară. A intrat în centrul atenției după ce s-a căsătorit cu Mihai Albu, alături de care are o fiică, pe nume Mikaela.

Ce spune Iulia Albu despre aparițiile cu găini din trecut

Totodată, afișările sale la evenimente cu găini i-au adus și mai multă notorietate, în pofida amuzamentului. Pe conturile sale de socializare, Iulia Albu a justificat că nu a încercat decât să fie naturală.

ADVERTISEMENT

”Voi ce credeți despre găinile mele? Mult timp faptul că am avut o găină a fost considerat ciudat, nepotrivit, iar eu am fost blamată și considerată stranie.

În ciuda acestui fapt, am mers mai departe neîncercând NICIODATĂ să fiu altcineva. Și da, uneori am făcut-o cu o găină pe umăr. Eu spun că îmi iese bine. Voi?”, a scris Iulia Albu.

ADVERTISEMENT