ADVERTISEMENT
Life

Iulia Albu și-a pus silicoane?! Imaginea care face furori în mediul online

Autor: Dan Suta | 09.12.2020 | 13:43
Iulia Albu și-a pus silicoane?! Imaginea care face furori în mediul online
Iulia Albu, stilist, creatoare de bijuterii și accesorii vestimentare. Foto: Instagram

Iulia Albu pare să aibă o nouă pereche de sâni dacă e să privim o poză recentă postată de stilistă în mediul virtual. Fanii au observat că sânii ei sunt ceva mai voluptuoși, majoritatea fiind ferm convinși că vedeta a apelat la silicoane.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu nu s-a ferit niciodată să spună că este de acord cu operațiile estetice, ba chiar în urmă cu 5 ani chiar ea spunea că s-a supus unei intervenții la gleznă, de tip body-sculpting.

Polițista modei, cum este cunoscută de publicul larg, a postat acum o fotografie pe contul ei de Instagram în care sânii ei par mai mari.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu neagă că și-a pus silicoane, dar fanii nu prea o cred

Vedeta a vrut să lămurească din start pe toată lumea că sunt aceiași sâni, chiar dacă mulți nu au crezut-o, căci lumea i-a scris că îi stă foarte bine și așa.

Fnnii vedetei au insistat foarte tare să primească așadar un răspuns de la ea, iar ea a spus sec: „Nu. Sunt aceiași sâni”.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, îndrăgita vedetă de televiziune și fostă jurată în competiția Bravo, ai stil de la Kanal D a recunoscut că a apelat la lipo-scupltură și pentru că ar fi fost grasă, ci pentru că avea foarte mare nevoie de ea.

iulia albu
Iulia Albu și imaginile care au stârnit controversa: are sau nu silicoane?

A recunoscut, în schimb, că a apelat la lipo-sculptură

Într-un interviu pentru revista Viva!, Iulia a declarat ce alte tipuri de tratamente corporale recomandă pentru femeile care vor să arate impecabil:

ADVERTISEMENT

„DA! mi-am făcut lipo-sculptură, deși NU ERAM GRASĂ! O procedură pe care o recomand oricui are, cu adevărat, nevoie de ea. (…) Pentru că astăzi vorbim sincer și corect despre ce înseamnă asumare, pentru cine nu are timp, pentru cele dintre voi care muncesc foarte mult și își doresc să își construiască o carieră, pe lângă creme de îngrijire, specifice, recomand radiofrecvența.

Nu cred că aș putea să vă spun în cuvinte ce a făcut pentru mine acest tratament! Dar vă pot spune că această terapie vă va scuti mult timp de botox sau fillere’, a spus Iulia Albu”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!