Life

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, continuă cu certurile. Cum au fost surprinși la cumpărături

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au certat din nou. De data aceasta, în parcarea unui hypermarket din Capitală. Cum au fost surprinși?
04.07.2024 | 15:05
Iulia Albu si iubitul ei Mike continua cu certurile Cum au fost surprinsi la cumparaturi
Iulia Albu și Mike s-au remarcat cu certurile la America Express. Sursa foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Certurile dintre Iulia Albu și partenerul ei, Mike, continuă și după America Express, competiție unde au participat în 2023 și aproape că nu a existat ediție în care să nu aibă conflicte. De curând, o nouă altercație a avut loc în celebrul cuplu.

Ceartă aprigă între Iulia Albu și Mike într-o parcare

Îndrăgita creatoare de modă pare că are o viață sentimentală zbuciumată de când formează un cuplu cu Mike. De peste 7 ani sunt împreună și au lăsat de înțeles că sunt la ordinea zilei certurile între ei. După America Express au stat separați o lună și jumătate pentru a se mai liniști.

ADVERTISEMENT

Totodată, Iulia Albu și Mike au mers și la terapie de cuplu pentru a-și salva povestea de dragoste, după America Express. Însă, lucrurile nu au funcționat deloc bine nici la psiholog, dar cu toate acestea au descoperit cât de cât ce îi supără.

”Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers. (…) Și simplul adevăr este că noi, în timpul ăsta, în care s-au văzut aceste certuri, am avut și foarte multe momente în care am fost și OK”, a precizat Mike într-un interviu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

”Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei, de fapt, nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit «uite, mai sunt și alții ca noi»”, a completat și Iulia Albu pentru aceeași sursă.

Iulia Albu și Mike au mers supărați la cumpărături

Tot jurnaliștii de la site-ul precizat i-au surprins pe Iulia Albu și Mike certându-se din nou. La începutul acestei săptămâni cuplul a fost văzut cum avea o altă altercație, care s-a produs în parcarea unui hypermarket din Capitală.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu și Mike au dat o fugă la cumpărături pentru a lua cele necesare, doar că în mașină s-a aprins o scânteie și au început iar să se contrazică. Nu se știe din ce motiv. După un lung șir de vorbe acide, cei doi au coborât, dar foarte supărați unul pe altul.

S-au abținut cu greu să nu mai izbucnească, însă privirile lor încruntate i-au dat de gol că este ceva în neregulă cu ei. Au mai urmat câteva reproșuri cât timp și-au umplut coșul de cumpărături, dar destul de subtile.

ADVERTISEMENT

După ce și-au făcut cumpărăturile, Iulia Albu și Mike s-au îndreptat către mașină. Au descărcat tot ceea ce au pus în coș și apoi au plecat către casă. Nu se știe dacă pe drum s-au mai ivit reproșuri între ei, dar nu este exclus, luând în calcul că se aprind destul de repede.

ADVERTISEMENT
Tags:
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Scapă de caniculă fără aer condiționat. Trucuri verificate
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși