Sport

Iulia Curea și-a anunțat retragerea din handbal: ”Sunt deschisă şi accept orice provocare”

24.10.2019 | 08:50
Iulia Curea sia anuntat retragerea din handbal Sunt deschisa si accept orice provocare
ADVERTISEMENT

Jucătoarea echipei CSM București, Iulia Curea, și-a anunțat retragerea din handbal la finalul actualului sezon. Extrema stângă a ”tigroaicelor”, care va împlini 38 de ani la primăvară, a spus că își dorește să pună capăt carierei cu o prezență în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Iulia Curea și-a anunțat retragerea din handbal: ”Îmi doresc să rămân în club”

”Cred că va fi ultimul meu an, la anul probabil mă voi retrage de pe terenul de handbal, de pe parchet, ca şi jucătoare. Îmi doresc să rămân în club, îmi doresc să rămân alături de echipă, îmi doresc să rămân în continuare să pot transmite informaţiile pe care le deţin şi de care avem nevoie, de care o echipă are nevoie”, a fost mesajul prin care Iulia Curea și-a anunțat retragerea din handbal.

ADVERTISEMENT

”Mie îmi place să trăiesc în moment, să fac tot ce pot acum, în momentul de faţă, să mă gândesc că totuşi mai am câteva luni. E un sezon destul de greu şi îmi doresc din tot sufletul să ajungem la Final Four. Am timp să mă gândesc după, deci nu am o presiune pe ce voi face după. Sunt deschisă şi accept orice provocare”, a afirmat handbalista la Telekom Sport.

Iulia Curea, Elizabeth Omoregie și Linnea Torstensson sărbătores cun gol marcat de CSM București în meciul cu Perla Lublin

Curea a marcat 7 goluri în acest sezon de Liga Campionilor

Iulia Curea a venit la CSM București în 2014, iar doi ani mai târziu ridica trofeul Ligii Campionilor deasupra capului. Extrema stângă a mai jucat pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea în perioada 2006-2013, alături de care a câștigat cupa EHF în 2007. Ea a jucat 88 de meciuri la echipa națională a României pentru care a marcat 213 goluri.

ADVERTISEMENT

Extrema stângă a formației CSM București a marcat șapte goluri în primele trei meciuri din Grupa B a Ligii Campionilor, două cu Team Esbjerg și cinci cu Perla Lubin. În acest moment, ”tigroaicele” sunt pe primul loc, cu cinci puncte, și sunt foarte aproape de calificarea în faza a doua a grupelor.