Sport

Iulia Dumanska, declarație emoționantă înainte de România – Olanda. “Îi mulţumesc lui Dumnezeu că lupt pentru medalie şi ştiu imnul!”

16.12.2018 | 07:38
Iulia Dumanska declaratie emotionanta inainte de Romania  Olanda Ii multumesc lui Dumnezeu ca lupt pentru medalie si stiu imnul

Iulia Dumanska, portarul echipei naţionale de handbal feminin a României, a făcut o declaraţie emoţionantă înaintea meciului pe care “tricolorele” lui Martin Ambros îl vor juca împotriva Olandei, azi, de la ora 15.00, în finala mică de la EURO 2018. Portarul ucrainean naturalizat de România speră să îşi îndeplinească visul de a câştiga o medalie la Campionatul European din Franţa.

“Ne-am dorit să ajungem până aici, luptăm pentru echipa noastră şi ne bucurăm că avem posibilitatea să ne reprezentăm ţara la un Campionat European. Suntem mulţumite că am intrat între primele patru, însă ne dorim, de ce nu?, să urcăm acum şi pe podium. Ăsta a fost visul meu de când am venit în România şi mă bucur foarte mult că acum sunt o româncă adevărată, cu acte, cum se spune. Pot să cânt cu mândrie imnul României. Mă simt sută la sută româncă, din sufletul meu. În fiecare zi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am această ocazie să joc pentru România“, spune Iulia Dumanskia, conform gsp.

Iulia Dumanska a făcut o declaraţie emoţionantă înaintea meciului România – Olanda

“Muncesc să câştig o medalie, visez asta. Pentru mine acest turneu final rămâne o experienţă minunată. Mă bucur că am avut şansa să fiu între cele 16 jucătoare de la Euro. Atmosfera a fost minunată. Nu în fiecare zi joci într-o sală de 20.000 de locuri. Trebuie să fim concentrate şi foarte motivate. Ne-au bătut în grupă, dar şi ele parcă au mai scăzut din tonus. Am înţeles că au pierdut şi două jucătoare… O să încercăm să profităm de acest lucru”, a subliniat Dumanska.

Iulia Dumanska în meciul jucat de România cu Cehia

…mesaj pentru suporterii echipei naţionale de handbal a României: “Le mulţumim tuturor că sunt alături de noi. Am simţit multă căldură, susţinere. Am primit sute de mesaje de încurajare, de la oameni pe care nu-i cunosc. Încă o dată, promit că vom juca pentru a învinge, să câştigăm. Şi sunt convinsă că totul va fi bine”, a încheiat Iulia Dumanska.