Sport

Iulia Dumanska, “regina” meciului România-Norvegia 31-23! “Fetele mele au fost fantastice!”

06.12.2018 | 00:07
Iulia Dumanska,

Iulia Dumanska a fost desemnată “omul meciului” în partida România – Norvegia 31-23, în meciul care a consemnat a doua victorie în faţa nordicelor în ultimii opt ani. Ucraineanca naturalizată a apărat tot, fiind un baraj de netrecut pentru norvegience.

“Mă bucur mult, am făcut un meci superb şi ne bucurăm de victorie. Fetele mele au fost fantastice! Nu ne-a interesat ce adversare avem în faţă, putea să fie oricine. Avem patru puncte, maximum posbil în grupa principală, pentru asta am venit aici!”, a spus Iulia Dumanska la finalul meciului.

Iulia Dumanska, omul meciului în România-Ucraina. Crina Pintea visează deja la semifinale

Pivotul Crina Pintea a era în culmea fericirii la finalul meciului. Pintea a lăudat-o pe Dumanska şi a vorbit despre calificarea în semifinalele Campionatului European, care devine extrem de plauzibilă în contextul în care fetele noastre intră cu patru puncte în grupa principală.

“Suntem extrem de fericite. Am fost super-motivate şi asta ne-a ajutat să câştigăm. E minunat ce am realizat, suntem extrem de unite, Iulia Dumanska a fost senzaţională şi când avem apărare şi portar, nu ne poate opri nimeni. Visăm deja la semifinale, dar mai e până acolo, trebuie să luăm totul pas cu pas”, a spus Crina Pintea.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE