Life

Iulia Vântur a dat lovitura în India. Fosta prezentatoare TV va apărea într-un film cu Salman Khan

Iulia Vântur a dat lovitura în India, acolo unde va apărea într-un film în care joacă iubitul ei, Salman Khan. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare.
21.01.2022 | 11:09
Iulia Vantur a dat lovitura in India Fosta prezentatoare TV va aparea intrun film cu Salman Khan
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a dat lovitura în India și este cap de afiș într-un film cu iubitul ei, Salman Khan. De când s-a mutat din România, vedeta a colaborat cu mai mulți artiști indieni.

Fosta prezentatoare TV va apărea în cel mai recent film al lui Salman Khan. Șatena va cânta împreună cu un artist cunoscut din India și se bucură de această reușită.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur

Iulia Vântur s-a făcut remarcată în India, unde locuiește de ani buni alături de partenerul ei, Salman Khan, alături de care va apărea într-un film.

Pe 22 ianuarie, blondina a anunțat lansarea unei melodii de pe coloana sonoră a filmului. Pe rețelele sociale, Iulia Vântur a postat o fotografie cu afișul producției.

ADVERTISEMENT

“O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!”, a scris Iulia Vântur pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Din 2006 a prezentat show-ul “Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr., până la ultimul sezon, fiind unul dintre cele mai longevive și de succes emisiuni din România.

ADVERTISEMENT

A reușit o performanță rară, și anume aceea de a prezenta numai emisiuni live. Din 2015, a prezentat Ferma la Pro TV, timp de două sezoane. A prezentat și știrile matinale de weekend la Pro TV în 2006.

Ce meserie a avut Iulia Vântur înainte de a deveni cunoscută

Iulia Vântur este renumită pentru aparițiile TV de-a lungul timpului, dar nu mulți sunt cei care știu cu ce se ocupa vedeta înainte să devină cunoscută.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Pro TV a lucrat într-un domeniu cu totul diferit de ce face acum. Iubita lui Salman Khan a fost fotomodel încă de la 15 ani.

În adolescență, Iulia Vântur s-a făcut remarcată de o casă de modă din Iași. După doi ani, șatena era deja instructor de modele la Botoșani, Suceava și Iași, orașul ei natal.

A participat la mai multe festivaluri de modă din România și a fost selectată pentru Miss România, competiție la care nu a participat, până la urmă.

Ulterior, Iulia Vântur s-a concentrat pe cariera în televiziune, la care a renunțat de câțiva ani pentru a se muta în India.

ADVERTISEMENT