Life

Iulia Vântur a devenit fosta iubită? Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu altă femeie, de ziua lui

Iulia Vântur a devenit fosta iubită? Salman Khan a fost surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie chiar la ziua lui de naștere.
29.12.2022 | 23:51
Iulia Vantur a devenit fosta iubita Salman Khan surprins in ipostaze tandre cu alta femeie de ziua lui
Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu altă femeie Foto Colaj Fanatik / Capturi Instagram și Youtube
ADVERTISEMENT

Salman Khan a fost surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie. Artistul și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a fost văzut cu o altă femeie.

Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu altă femeie

Scenele tandre s-au petrecut chiar de ziua actorului, care a organizat o petrecere fastuoasă cu ocazia împlinirii a 57 de ani.

ADVERTISEMENT

Prezentă a fost și Iulia Vântur, românca ce i-a fost alături ani de zile, dar care acum ar fi fosta parteneră de viață. Aceasta a purtat o ținută superbă. La petrecere a fost și fosta iubită a actorului, Sangeeta Bijlani.

Cea cu care ar fi înlocuit-o ar fi Pooja Hegde, prezentă și ea la petrecere.

Cei doi au părut extrem de apropiați, motiv pentru ca cei prezenți să creadă că între ei ar putea fi ceva mai mult decât o relație de prietenie.

ADVERTISEMENT

Presa indiană deja spune că între Salman Khan și Pooja Hegde ar fi o relație de ceva vreme. Cei doi sunt protagoniștii unui film ce va apărea la anul, de unde și zvonurile privind relația lor.

Despre Salman Khan s-a spus că ar avea o relație și cu altă actriță

Deși nu s-a confirmat nimic până acum și inclusiv relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a rămas neconfirmată de cei doi chiar și după ani de zile, presa a mai scris și că Salman Khan s-ar fi iubit cu o altă actriță.

ADVERTISEMENT

De această dată, Samantha Lockwood, celebră pentru Shoot The Hero și Hawaii Five-0, a pus capăt zvonurilor și a spus clar că actorul de la Bollywood este foarte drăguț și cumsecade, dar între ei nu este o relație de iubire.

“Cred că oamenii vorbesc foarte mult. Cred că oamenii pot spune multe despre nimic.

L-am întâlnit pe Salman și este un tip foarte drăguț, asta e tot ce e de spus despre asta. Așa că nu știu de unde le vine oamenilor această idee”, a dezvăluit aceasta.

ADVERTISEMENT