Life

Iulia Vântur a lămurit misterul relației cu Salman Khan. Ce se întâmplă acum între ei

Iulia Vântur a lămurit misterul relației cu Salman Khan. Fosta vedetă de televiziune a dezvăluit ce se întâmplă între ei.
17.08.2021 | 12:14
Iulia Vantur a lamurit misterul relatiei cu Salman Khan Ce se intampla acum intre ei
Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a lămurit misterul relației cu Salman Khan. Blondina a făcut dezvăluiri despre situația dintre ea și celebrul actor de la Bollywood.

Invitată în platoul unei emisiuni, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a vorbit despre întoarcerea în India. Vedeta se află în România de luni bune și au existat speculații cum că ea și partenerul ei ar fi pus capăt relației.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a lămurit misterul relației cu Salman Khan. Ce se întâmplă acum între ei

Iulia Vântur a lămurit misterul despre relația ei cu actorul Salman Khan. Fosta prezentatoare TV se află de câteva luni în România și internauții au presupus că s-ar fi despărțit de iubitul ei din India.

Frumoasa blondină a declarat că se va întoarce în India în curând și relația cu Salman Khan este în regulă. Actorul a înțeles că Iulia Vântur a fost nevoită să stea mai mult în România.

ADVERTISEMENT

„Fie ploaie, fie vânt, noi aici suntem! Da, mă întorc pentru că trebuie să mă întorc. Și pentru că am și treabă, intenționăm să filmăm la începutul lui august.

El filmează deja. Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici. Și se înțelege, e înțelegător”, a declarat Iulia Vântur la Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Vedeta se află în România de la începutul lunii mai și s-a zvonit că ea și Salman Khan nu ar mai forma un cuplu. Deși a preferat să fie discretă în privința acestui subiect, Iulia Vântur a rupt tăcerea cu această declarație.

Salman Khan, implicat în scandaluri uriașe

Blondina a avut foarte multă treabă în România, în timp ce partenerul ei s-a confruntat cu mai multe scandaluri în ultimele luni. Actorul a fost acuzat într-un dosar de înșelăciune, alături de alți membri din familia sa.

ADVERTISEMENT

Recent, Salman Khan a fost luat prin surprindere de o declarație cu totul neașteptată. Acesta a aflat că ar avea soție și copii în Dubai.

Actorul a ținut să ofere explicații și a precizat că nu-i va răspunde persoanei care a scris așa ceva despre el.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Întreaga Indie știe unde locuiesc.

Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”, a declarat Salman Khan, potrivit zeenews.india, citat de viva.ro. 

ADVERTISEMENT