Life

Iulia Vântur a revenit în România. Ce i-a lipsit cel mai mult: „Nu e ușor”

18.05.2021 | 09:33
Iulia Vantur a revenit in Romania Ce ia lipsit cel mai mult Nu e usor
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a revenit în România, unde va rămâne mai mult timp. Vedeta a dezvăluit ce i-a lipsit cel mai mult cât timp a fost plecată în India. 

De șase ani, Iulia Vântur a plecat din țară și s-a mutat în India, alături de actorul Salman Khan, cu care este împreună de mult timp.

ADVERTISEMENT

După o lungă perioadă în care a lipsit de acasă, fosta prezentatoare TV vrea să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi, pe plaiurile mioritice, de care i-a fost foarte dor.

Iulia Vântur a revenit în România. Ce i-a lipsit cel mai mult

Iulia Vântur va rămâne mai mult timp în România, din moment ce India este grav afectată de pandemia de COVID-19. Vedeta a venit să petreacă Paștele alături de cei dragi, pe care nu i-a văzut de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni TV, Iulia Vântur a declarat că vrea să petreacă mai mult timp în țară, din moment ce nu s-a putut întoarce din cauza virusului care face ravagii de mai bine de un an.

În plus, situația din India este foarte gravă, iar cadrele medicale nu mai fac față pacienților afectați de coronavirus. De aceea, Iulia Vântur consideră că decizia de a sta o perioadă mai lungă în România este cea mai potrivită.

ADVERTISEMENT

„Îmi doream de câțiva ani să fiu acasă de Paște. Să vedem cum e situația. Nu e ușor în situația de față să intru în țară. Cine știe, poate va trebui să stau mai mult aici. Ceea ce nu m-ar deranja.

Sincer, mi-a fost așa de dor. Eu tot timpul veneam în fugă. De data asta nu am anunțat pe nimeni că vin. Știau doar prietenele mele că vin.

ADVERTISEMENT

Am stat aproape 2 zile în pijamale, lucru pe care nu l-am făcut de ani de zile”, a declarat Iulia Vântur la Teo Show de la Kanal D.

Iulia Vântur, despre viața în India

Iulia Vântur a mai spus că și-a găsit liniștea și fericirea alături de iubitul ei, Salman Khan. Chiar dacă la început lucrurile au fost dificile, totul este bine în acest moment.

În ultimul an, fosta prezentatoare „Dansez pentru tine” a învățat că poate trece peste orice necaz dacă are speranță și credință.

„Da, sunt (n.r. fericită). Am învățat în ultimul an și mai mult să fiu fericită eu cu mine și să nu mă las afectată.

Lucruri se vor întâmpla tot timpul, drame vor fi mereu în viața noastră. Dacă reușim să găsim acel balans…Când privești toată situația, te sperie, dar când ai speranță și credință lucrurile sunt mai ușoare.

La un moment dat trebuie să înveți că tu ar trebui să fii cel mai important pentru tine, tu știi cine ești, nu ai nevoie de aprecierea celor din jur”, a mai spus Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT