Life

Iulia Vântur a scăpat de o mare teamă! Imaginile care i-au impresionat pe toți

24.03.2021 | 17:30
Iulia Vantur a scapat de o mare teama Imaginile care iau impresionat pe toti
Iulia Vântur,actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur își depășește limitele în pandemie! Prezentatoarea tv care a cunoscut succesul la Bollywood a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram o ispravă pe care nu credea niciodată că va reuși s-o ducă la capăt: a coborât de pe o stâncă cu ajutorul unei frânghii.

Fosta prezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine” de la PRO TV este pasionată de sporturile extreme. Îi place atât marea cât și muntele, iar în timpul ei liber intră în tot felul de noi aventuri.

ADVERTISEMENT

Vedeta care l-a cucerit pe Salman Khan a fost asistată în coborârea de pe stâncă, iar la final a zâmbit. A scris chiar și un mesaj despre această reușită a ei.

Iulia Vântur cucerește stâncile

„Fericirea înseamnă să… îți cucerești temerile! Care este cea mai mare frică a ta? Scrie-mi în comentarii”, este textul scris de Iulia Vântur în dreptul videoclipului postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

La o altă postare, în care vedeta se bucură de venirea primăverii, actrița a scris un alt text tot despre fericire.

„Fericirea este … să rămân conectată la tot ceea ce mă înconjoară: la oameni, la natură. Să fiu conectată la mine este cel mai important! Chiar și noi suntem conectați aici (n.r.: în mediul online)”, a mai scris Iulia pe aceeași rețea de socializare.

ADVERTISEMENT
iulia vântur
Iulia Vântur este pasionată de aventurile tari. Foto: Instastory

A atins succesul la Bollywood

Fosta iubită a lui Marius Moga este împlinită de când a descoperit India. Iulia a plecat din România în urmă cu mai mulți ani, unde revine o dată la ceva timp, în vizită, căci familia ei este aici, și se pare că i-a priit foarte bine să o ia de la zero.

Cântăreața a devenit extrem de populară în această țară, unde a susținut o serie de spectacole, numele ei fiind unul cunoscut la Bollywood. Vedeta s-a lansat în muzică în urmă cu câțiva ani, iar melodiile ei au fost bine primite de publicul indian.

ADVERTISEMENT