Life

Iulia Vântur a spus tot adevărul. De ce nu dorește să-i fie parteneră lui Salman Khan și în filme

Fanii și-ar dori să o vadă pe Iulia Vântur într-un film alături de Salman Khan. Prezentatoarea a explicat de ce nu a acceptat o asemenea ofertă.
22.09.2021 | 16:52
Iulia Vantur a spus tot adevarul De ce nu doreste sai fie partenera lui Salman Khan si in filme
Iulia Vântur a spus tot adevărul. De ce nu dorește să-i fie parteneră lui Salman Khan și în filme. Sursă foto: timesofindia.indiatimes.com
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur vine din ce în ce mai rar în România, fiind implicată în India în mai multe proiecte. De curând a revenit pentru a prezenta Gala Premiilor UCIN.

Cu această ocazie a răspuns și la o întrebare pe care fanii i-au mai adresat-o și în trecut. De ce nu joacă în filme alături de Salman Khan?

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și actorul indian formează un cuplu de ani buni. Românca nu dorește să amestece viața personală cu cea profesională. Așa că a refuzat mereu să joace alături de Salman Khan.

Iulia Vântur a spus tot adevărul. De ce nu dorește să-i fie parteneră lui Salman Khan și în filme

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mulți ani. Prezentatoarea vine din ce în ce mai rar în România, fiind implicată în mai multe proiecte în India. În curând va fi lansat cel mai nou film în care a jucat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, blondina spune că lucrează și la un nou proiect și este foarte ocupată cu filmările. Și-a făcut totuși timp să vină în România și să prezinte Gala Premiilor UCIN. Cu această ocazie vedeta a răspuns și la câteva întrebări.

Sunt mulți cei care s-au întrebat de ce Salman Khan și Iulia Vântur nu formează un cuplu și în filme, chiar dacă au existat oferte în acest sens.

ADVERTISEMENT

“Mi s-a oferit, dar ideea e că nu vreau… poate nu-mi doresc să jucăm împreună…Mai este și după cum îmi doresc eu”, a declarat Iulia Vântur, pentru click.ro.

Iulia Vântur se întoarce în India

Iulia Vântur a anunțat că se întoarce în următoarele zile în India. Prezentatoarea a primit în ultima perioadă mai multe oferte pentru a reveni pe micile ecrane în România, dar deocamdată a refuzat.

ADVERTISEMENT

“Merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie.

Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a mai spus vedeta.

În această vară, actorul indian a fost implicat într-un nou scandal. Un prieten de-al său a declarat că acesta ar avea o soție și copii în Dubai. Salman Khan a negat acest zvon.

“Este cea mai mare prostie. Toată lumea știe unde locuiesc eu. În același apartament de 9 ani. Nu sunt căsătorit și nu am soție, a spus actorul”, potrivit zeenews.india.

ADVERTISEMENT