Life

Iulia Vântur, adevărul despre plecarea din România. Care a fost cel mai mare sacrificiu al vedetei: „N-a fost ușor”

Iulia Vântur a spus adevărul despre plecarea din România și mutarea în India. Ce a făcut-o pe vedetă să-și părăsească țara natală?
20.06.2021 | 13:14
Iulia Vantur adevarul despre plecarea din Romania Care a fost cel mai mare sacrificiu al vedetei Na fost usor
Iulia Vântur, adevărul despre plecarea din România. Care a fost cel mai mare sacrificiu al vedetei: „N-a fost ușor” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre plecarea din România și mutarea în India, acolo unde locuiește cu iubitul ei, actorul Salman Khan.

Fosta prezentatoare TV a spus și care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut atunci când a părăsit plaiurile mioritice. Vedeta se bucură acum de succes în India, însă mutarea acolo nu a fost deloc una ușoară.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, adevărul despre plecarea din România

Iulia Vântur locuiește în India de câțiva ani, alături de iubitul ei, Salman Khan. Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a vorbit despre cât de greu i-a fost, de fapt, să plece din România.

Acum se bucură de succes în lumea muzicală și cinematografică indiană. Însă Iulia Vântur a trecut prin multe până să se obișnuiască cu noua ei viață.

ADVERTISEMENT

În cadrul podcastului găzduit de Mihai Morar, blondina a dezvăluit motivul pentru care a ales să plece. De altfel, vedeta a mai spus și care a fost cel mai mare sacrificiu.

O călătorie în India din 2011 a făcut-o să se atașeze de această țară. La acel moment, Iulia Vântur a promis că se va întoarce. Acest lucru s-a și întâmplat, de altfel, un an mai târziu.

ADVERTISEMENT

„Să-ți lași oamenii dragi și tot universul tău în care erai regină. Eu îmi făceam programul, eu luam deciziile pentru mine fără să afectez pe altcineva, mă refer la familia mea…

Acolo, dintr-o dată, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa, habar n-aveau cine e fata asta care a venit în India…și n-a fost ușor.

ADVERTISEMENT

A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care-mi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Cel puțin nu în felul în care am ajuns. Se întâmplă un lucru atunci când e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai târziu.

Momentul perfect pentru mine a fost în 2011, atunci am fost pentru prima dată în India, dar a fost așa o vacanta, nu mi-am plănuit-o eu. Viața m-a dus acolo.

În momentul in care am plecat din aeroport din Mumbai, îmi venea să plâng că plecam de acolo. Mi-am promis că o să mă întorc acolo”, a declarat Iulia Vântur în cadrul podcastului „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar.

Ce spune Iulia Vântur despre un copil cu Salman Khan

Iulia Vântur are 40 de ani, iar partenerul ei de viață, Salman Khan, este cu 15 ani mai în vârstă. Vedeta a fost întrebată, la un moment dat, dacă are de gând să devină mămică.

„Când o vrea Dumnezeu”, a spus vedeta despre posibilitatea de a aduce pe lume un copil, potrivit click.ro.

Fosta prezentatoare TV locuiește în India din anul 2012, iar de aproape un deceniu formează un cuplu cu actorul de la Bollywood, Salman Khan.

De altfel, actorul a ajutat-o pe blondină să devină cunoscută și în India, iar acum este mândră de realizările ei.

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România și a prezentat mai multe emisiuni de-a lungul timpului, multe dintre ele fiind live.

ADVERTISEMENT