Life

Iulia Vântur, adevărul despre presiunile din jur. De ce nu s-a căsătorit până acum

Iulia Vântur este întrebată tot mai des când va ajunge la altar sau când va deveni mamă. Fosta prezentatoare de la Pro TV a dezvăluit de ce nu a făcut acest pas deja.
30.08.2022 | 09:06
Iulia Vantur adevarul despre presiunile din jur De ce nu sa casatorit pana acum
Iulia Vântur, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit. Care este realitatea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a spus adevărul despre presiunile din jur, dar mai ales din partea familiei sale. De ce nu s-a căsătorit până acum, mai ales că este genul de persoană care mereu și-a pus targeturi pe care le-a atins.

Iulia Vântur, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit. Care este realitatea

Iulia Vântur nu este supusă normelor în care a fost crescută, deși până la 30 de ani a simțit din plin anumite constrângeri. Vedeta și-a văzut de propriul drum în viață, chiar dacă au fost momente în care s-a învinovățit că nu este o femeie măritată.

ADVERTISEMENT

„Am fost crescută, educată după aceleași norme ale societății. Știam că trebuie să mă mărit până la 30 de ani, apoi să fac un copil etc.

Cred că mereu am ales altceva, exact ce am simțit, nu ce mi-au spus cei din jur. E acel adevăr interior, pe care îl poți auzi chiar dacă e gălăgie în jur.

ADVERTISEMENT

M-am învinovățit, m-am îndoit, m-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur, de propriile gânduri, tocmai pentru că nu am luat aceeași cale cu cei din jurul meu, calea normalității.

Până când, într-o zi, mi-am spus: STOP, fiecare alegere a mea a fost făcută cu și din sufletul meu.

ADVERTISEMENT

Am simțit că este drumul meu pe care să mă regăsesc și pe care să pot fi autentică și sinceră, așa, fără regrete, doar cu recunoștință”, a declarat blondina pentru viva.ro.

Iulia Vântur, despre nunta cu Salman Khan

Iulia Vântur formează un cuplu de foarte mulți ani cu actorul indian Salman Khan și nu exclude posibilitatea să ajungă la altar, deși există zvonuri care atensă că vedeta de la Bollywood nu-și dorește acest lucru.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta iubită a lui Marius Moga vorbește foarte des și despre rolul de mamă. Vedeta consideră că se va întâmpla această minune atunci când va dori Dumnezeu, în prezent concentrându-se pe viața profesională.

Libertatea de a face ce-i place este atuul pe care mizează blondina de când locuiește în India, acolo unde a început o carieră muzicală.

ADVERTISEMENT
Tags: