Life

Iulia Vântur, apariție de senzație într-un videoclip cu 30 de milioane de vizualizări. Cum a dansat fosta prezentatoare TV

Iulia Vântur a avut o apariție de senzație în cadrul unui videoclip vizualizat de 30 de milioane de persoane. Iată cum a dansat iubita lui Salman Khan.
29.12.2022 | 09:45
Iulia Vantur aparitie de senzatie intrun videoclip cu 30 de milioane de vizualizari Cum a dansat fosta prezentatoare TV
Cum a apărut Iulia Vântur într-un videoclip. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a avut o apariție provocatoare în cadrul unui videoclip care a strâns aproape 30 de milioane de vizualizări. Vedeta a dansat pe ritmul unei melodii lansate alături de un alt cântăreț.

Iulia Vântur, apariție de senzație într-un videoclip. Cum a dansat fosta vedetă de la Pro TV

Aflată în India de ani buni, Iulia Vântur se bucură de un succes răsunător în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Vedeta are o carieră la Bollywood și s-a lansat și în muzică acum ceva timp. Înainte de sărbători a lansat o melodie care a ajuns rapid în topurile din India.

Fosta prezentatoare de la Pro TV a avut o apariție provocatoare în cadrul unui clip video.

În cadrul unui videoclip lansat recent, alături de Yo Yo Honey Singh, un alt artist cunoscut din India, Iulia Vântur a dansat într-un stil asemănător cu cel al lui Jennifer Lopez cu aproape 12 ani în urmă, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre melodia “On the floor”, lansată de JLo în 2011, alături de Pitbull. Muzica și videoclipul au fost în topuri la vremea respectivă.

Clipul video în care apare Iulia Vântur a fost lansat în urmă cu 11 zile și are deja aproape 30 de milioane de vizualizări. În plus, zeci de mii de oameni au lăsat comentarii în care au lăudat modul în care au cântat cei doi artiști.

ADVERTISEMENT

În același timp, internauții au avut numai cuvinte de laudă la adresa Iuliei Vântur.

După ce a plecat din România pentru a începe o nouă viață în India, nimeni nu s-a gândit că fosta prezentatoare de la Ferma va avea atât de mult succes.

Iulia Vântur a ajuns o vedetă apreciată în India. Artista îi datorează succesul mai ales iubitului ei, Salman Khan, care i-a fost alături de la începutul carierei.

ADVERTISEMENT

De ce a decis Iulia Vântur să se mute în India

Iulia Vântur este de ani buni împreună cu actorul indian Salman Khan. Cei doi au o relație discretă, iar vedeta a oferit destul de rar interviuri în legătură cu viața ei amoroasă.

La un moment dat, Iulia Vântur a vorbit despre motivele pentru care a ales să se mute în India.

Fosta vedetă de la Pro TV a simțit nevoia să se reinventeze și să facă o schimbare. Artista și-a urmat inima și a avut curaj să plece din România, iar acum nu regretă decizia luată.

“Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău!

Și am avut curaj  să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform.

Nu mi-am luat într-o zi toate hainele și am plecat, a fost o tranziție, un proces treptat.

Nu știam exact la ce să mă aștept, simțeam că vreau să încerc, că acolo vreau să fiu și, chiar dacă am avut momente de teamă sau îndoială, am mers mai departe.

Viața le-a aranjat astfel încât și după atât de mulți ani sunt încă aici.”, a declarat Iulia Vântur într-un interviu pentru VIVA.

ADVERTISEMENT