Life

Iulia Vântur nu strălucește doar în India! Vedeta a sucit mințile arabilor cu cea mai nouă apariție, în Dubai!

Iulia Vântur nu are succes doar în India! Fosta prezentatoare de televiziune a strălucit la unul din cele mai mari evenimente ale sfârșitului de an, desfășurat la Dubai.
22.12.2021 | 18:30
Iulia Vantur nu straluceste doar in India Vedeta a sucit mintile arabilor cu cea mai noua aparitie in Dubai
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur gustă din succes în tot mai multe țări. După ce s-a făcut remarcată în ultimii ani la Bollywood, fosta prezentatoare PRO TV a bifat o nouă apariție de zile mari, de data aceasta în Dubai.

Partenera actorului Salman Khan a fost prezentă la unul dintre cele mai importante spectacole din lumea modei în luxuriantul oraș din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat filmulețe și fotografii cu momentul ei de pe scena show-ului de modă. Mai mult, Iulia a fost invitată și la un post de radio local, unde a vorbit despre cariera ei.

Iulia Vântur, pe podium în Dubai

Iulia Vântur a demonstrat tuturor că se poate descurca foarte bine și în afara României. Celebritatea ei a trecut granițele de ceva ani încoace, iar numele ei este unul destul de cunoscut în India.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a show-ului „Dansez pentru tine” a dovedit că este talentată, apărând într-o serie de musicalluri indiene. A scos și câteva melodii care au devenit extrem de populare în India.

Pe lângă realizările din punct de vedere profesional, blondina a ocupat paginile ziarelor indiene și ecranele televiziunilor și pentru relația pe care (încă) ar avea-o cu actorul Salman Khan.

ADVERTISEMENT

Vedeta se întorsese în România de curând, după ce situația epidemiologică din India a devenit una dramatică. N-a stat prea mult prin țară, căci artista a fost solicitată pentru un proiect într-o altă țară, ceva mai ”aproape” de România.

Iulia a defilat în cadrul Dubai Fashion Week, un eveniment extrem de urmărit din lumea modei. Cântăreața care a cucerit Bollywood-ul a reușit să facă asta și cu arabii. Momentul ei din cadrul festivalului modei fiind a fost apreciat de către critici.

ADVERTISEMENT
iulia vântur
Iulia Vântur, model în Dubai. Foto: Instagram

Vedeta a defilat pentru un designer indian

Fosta iubită a lui Marius Moga a defilat pentru designerul indian Varoin Marwah, pe una dintre scenele principale de la Dubai Fashion Week.

Vântur a mulțumit celor care au avut încredere în ea, prezentând una din ținutele celei mai noi colecții a creatorului de modă respectiv.

Aceasta a scris un mesaj pe Instagram despre momentul la care a luat parte, în Dubai. Fotografiile și clipurile postate de Iulia pe rețeaua de socializare au strâns mii de aprecieri și sute de comentarii.

„De neoprit, împreună! Când suntem împreună, uniți, devenim mai puternici”, este textul motivațional pe care l-a scris vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: