Life

Cum a apărut Iulia Vântur la un concert din SUA. Vedeta a făcut senzație în turneul american

Iată cum a apărut Iulia Vântur la un concert din SUA. Vedeta a urcat pe scenele din marile orașe alături de cântăreții Guru Randhawa și Kanika Kapoor.
22.03.2022 | 08:35
Cum a aparut Iulia Vantur la un concert din SUA Vedeta a facut senzatie in turneul american
Cum a apărut Iulia Vântur la un concert din SUA. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur se află în turneu în SUA alături de Guru Randhawa și Kanika Kapoor, doi cântăreți apreciați în India. Fosta prezentatoare TV a avut concerte în orașe mari din State, printre care Houston, Dallas, Washington sau New Jersey, iar în curând va cânta și la New York și Los Angeles.

Cum a apărut Iulia Vântur la un concert din SUA

Vedeta a devenit cunoscută în India acum câțiva ani și este foarte apreciată pentru talentul ei. Recent, Iulia Vântur a plecat într-un turneu în SUA alături de doi artiști cunoscuți și au făcut spectacol pe scene din orașele mari.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Ferma” și „Dansez pentru tine” a interpretat piese cunoscute din lumea Bollywood-ului. De când este stabilită în India, Iulia Vântur a dat lovitura în plan profesional.

Artista a urcat pe scenele din mai multe orașe americane, printre care Atlanta, Chicago sau New Jersey, iar pe 27 martie va concerta la Los Angeles, unde cel mai ieftin bilet costă 19 dolari, iar cel mai scump, aflat în apropierea scenei, 1.500 de dolari.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, Guru Randhawa și Kanika Kapoor au cucerit publicul american, dat fiind faptul că sălile au fost pline de fiecare dată. Iubita lui Salman Khan a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale. La concertul din Dallas, fosta vedetă Pro TV a purtat o salopetă mulată, strălucitoare, cu paiete verzi.

Iulia Vântur
Iulia Vântur la concertul din Dallas, Texas. Sursa foto: Instagram

Pe 1 aprilie, Iulia Vântur și cei doi cântăreți alături de care se află în turneu vor susține un concert la New York, acolo unde prețul unui bilet pornește de la 100 de dolari. Cel mai scump bilet costă 260 de dolari.

ADVERTISEMENT

Turneul se va încheia pe 2 aprilie, atunci când vedeta va avea un concert la Orlando, Florida.

Cu cine s-a întâlnit Iulia Vântur înainte de concertul din Chicago

Zilele trecute, înainte de a urca pe scena din Chicago, Iulia Vântur a avut parte de o surpriză.

În timp ce se pregătea pentru concert, fosta vedetă de televiziune s-a întâlnit cu o artistă de make-up cunoscută în România, Romelia Pelin, cea care s-a ocupat de machiajul ei.

„Ghici ce-am găsit la Chicago, o româncă și nu orice româncă, îmi face un make-up extraordinar. Frumos, vă place?”, a transmis Iulia Vântur pe Instagram, alături de o filmare cu make-up artista.

ADVERTISEMENT
Tags: