Life

Iulia Vântur, declarații despre o căsătorie Salman Khan și dorința de a deveni mamă: „Un copil e un dar divin”

Iulia Vântur, declarații despre relația Salman Khan. Ce spune fosta vedetă de televiziune despre momentul când vrea să devină mamă. Declarații despre o posibilă căsătorie.
29.07.2022 | 12:38
Iulia Vantur declaratii despre o casatorie Salman Khan si dorinta de a deveni mama Un copil e un dar divin
Iulia Vântur, declarații despre relația Salman Khan. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a dat declarații despre relația Salman Khan, dar și despre momentul când vrea să devină mamă. Ce a spus vedeta despre căsătorie.

Iulia Vântur, declarații despre relația Salman Khan. Ce a declarat despre căsătorie

Iulia Vântur a declarat că statutul ei relațional nu s-a  schimbat în niciun fel în ultima perioadă și a spus că este constantă în ceea ce privește iubirea de mai mulți ani de zile.

ADVERTISEMENT

Nu a dat numele lui Salman Khan, dar se știe că el este bărbatul cu care Iulia Vântur are o relație.

Chiar și așa, vedeta a recunoscut că nu s-a căsătorit cu partenerul ei de viață și nu consideră căsătoria a fi un lucru imperios necesar pentru un cuplu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Iulia Vântur a declarat că un document nu poate să stabilească nivelul de implicare al unei persoane într-o relație sau intensitatea acesteia.

„Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani…

Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale.

ADVERTISEMENT

Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim”, a spus vedeta pentru Revista Viva.

Ce spune Iulia Vântur despre posibilitatea de a deveni mamă

Iulia Vântur își dorește să devină mamă, dar spune că un copil este un dar divin, pe care ea nu are cum să îl controleze.

ADVERTISEMENT

Totuși, dacă Dumnezeu îi va da un prunc, vedeta va fi foarte fericită după cum chiar aceasta a mărturisit, așa că așteaptă momentul proprice pentru a deveni mamă.

„Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a mai spus vedeta pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: