Life

Iulia Vântur, dezvăluire despre Salman Khan. Blondina a rupt tăcerea: „Nu vi se pare?!”

Iulia Vântur a vorbit despre viața de familie și planurile de viitor. Cum a a reacționat vedeta atunci când a fost întrebată dacă are de gând să se așeze la casa ei?
04.06.2022 | 10:23
Iulia Vantur dezvaluire despre Salman Khan Blondina a rupt tacerea  Nu vi se pare
Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre relația cu Salman Khan. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre relația cu Salman Khan și planurile de viitor. Blondina ajunsă vedetă la Bollywood a oferit un răspuns neașteptat atunci când a fost întrebată dacă vrea să se așeze la casa ei.

Ce dezvăluire a făcut Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan?

Iulia Vântur a plecat din România, unde mai vine doar pentru a-i vizita pe cei dragi sau pentru diferite evenimente, și s-a mutat în India. Fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine și-a clădit acolo o carieră și a ajuns unda dintre cele mai iubite vedete de la Bollywood.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în ultimul timp, blondina și-a extins orizonturile. A avut mai multe turnee muzicale în Statele Unite ale Americii, unde mărturisea că o să mai rămână o perioadă. 

Iulia Vântur nu este recunoscută numai pentru talentul său, ci și prin prisma relației cu Salman Khan. Artista a fost mereu discretă în privința acestui aspect, fiind rezervată în declarații.

ADVERTISEMENT

„Nu vi se pare?!”

Într-un interviu acordat pentru click.ro, aceasta a vorbit despre planurile sale de viitor. Întrebată dacă vrea să se așeze la casa ei, blondina a oferit un răspuns neașteptat. De altfel, a dezvăluit că își dorește să devină mama.

„Sunt la casa mea, nu vi se pare?! Dac-o vrea Cel de Sus o să avem și copii!”, a declarat Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT

Ce îi lipsește cel mai mult Iuliei Vântur atunci când este departe de România?

Chiar dacă a mărturisit că India i-a oferit „lecția toleranței” și este un loc în care se simte în largul ei, Iulia Vântur a afirmat că nu ar putea să renunțe definitiv la România și că îi place să se împartă între cele două lumi.

„Îmi plac oamenii de acolo. Sunt oameni extraordinari care-ți sar în ajutor. Sunt foarte primitori. Găsești oameni cărora chiar le pasă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu ești de acolo, te primesc cu brațele deschise și înțeleg că ai nevoie de sprijin. În India, am învățat lecția toleranței. Sunt anumite locuri superbe, cultura lor, tradiția lor, portul lor”, a spus Iulia Vântur.

Când vine vorba de lucrurile care îi lipsesc atunci când este departe de țara natală, blondina a spus că îi este dor de mâncarea mamei sale, dar și de pufuleți.

„De părinții mei, de prietenii mei, câteodată și de anumite locuri, locurile natale, locurile mele speciale, unde merg cu prietenii.

Mi-e dor de pufuleți, de mâncarea mamei. Îmi place supa de găluște, îmi plouă în gură, și plăcinta pe care o face mama”, a mărturisit Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT