Life

Iulia Vântur, dezvăluiri de senzație. Când va face pasul cel mare alături de Salman Khan

13.12.2020 | 11:32
Iulia Vantur dezvaluiri de senzatie Cand va face pasul cel mare alaturi de Salman Khan
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri de senzație despre relația cu Salman Khan. Se pare că, în perioada pandemiei, cei doi au petrecut timpul mai mult separați, din cauza măsurilor impuse de autorități.

Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu șapte ani, alături de partenerul ei de viață, Salman Khan. În ultima perioadă, cei doi au fost văzuți destul de rar împreună.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare TV a fost mereu rezervată cu privire la declarațiile despre cunoscutul actor de la Bollywood și, deși toată lumea știe despre relația lor, Iulia Vântur și Salman Khan au fost foarte discreți.

Ce spune Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan

Invitată la emisiunea ,,La Măruță”, Iulia Vântur a declarat că perioada pandemiei a fost foarte dificilă atât pentru ea, cât și pentru Salman Khan. Cei doi s-au văzut tot mai rar, dar nici nu prea au avut activitate profesională.

ADVERTISEMENT

Acum, totul pare să revină la normal, iar cei doi parteneri sunt implicați în diverse proiecte profesionale. Se pare că Iulia Vântur are foarte mult succes în India, jucând în tot mai multe filme.

„Suntem în studio, filmăm. Avem o mică pauză până reașază camera. (…) Este un film cu un mesaj foarte puternic împotriva discriminării de orice fel. Personajul pe care îl interpretez eu este o descendentă a familiei regale. Sunt o mică prințesă așa, care militează pentru drepturile omului, împotriva discriminării. Este un rol foarte frumos. (…) Am făcut filmări în Londra, mai aveam o săptămână de filmat acolo, dar a venit pandemia peste noi. Acum am reluat, slavă Domnului, filmările și vom termina în curând”, a declarat Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce face partenerul ei, blondina a fost rezervată în declarații, ca de obicei, și s-a rezumat la un răspuns scurt și la obiect, așa cum era de așteptat.

„Foarte bine, muncește. Filmează”. a spus vedeta.

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură ca Iulia Vântur și Salman Khan să facă pasul cel mare, să se căsătorească și să devină părinți, însă blondina a mărturisit că nu este adepta unei astfel de gândiri tradiționale. Prezentatoarea TV a declarat că preferă să trăiască momentul și că o căsătorie ar putea schimba prea mult relația dintre ea și iubitul ei.

ADVERTISEMENT

”Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc (…) În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a explicat Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT
Tags: